"BUSZSOFŐR" címkével ellátott hírek
A szűkszavú üzenetben V. János részvétet nyilvánított. A szülőknek ez kevés.
Kiabált és meg akarta ütni egy busz vezetőjét egy nő tegnap, 13 óra 50 perc körül Orosházán, az autóbuszállomáson.
Vádat emeltek a Verona közelében tragikus balesetet szenvedett magyar busz sofőrje ellen az olasz hatóságok – közölték olasz médiumok a rendőrségre hivatkozva.
Az olaszországi tragédiában elhunyt a veronai busz mindkét magyar sofőrje is – írta a Bors.
Meghalt a sofőrje egy, az útról lesodródó autóbusznak péntek este Bicskén, az utasok nem sérültek meg - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.
Öngyilkosságot akart elkövetni annak a tajvani busznak a sofőrje, amely júliusban 24 kínai utassal kigyulladt és kiégett a taojüani repülőtérre vezető autópályán, ez okozta a buszszerencsétlenséget - állapította meg az ügyészségi vizsgálat.
A rendőrség büntetőeljárást folytat egy budapesti testvérpár ellen, akik még áprilisban fenyegettek meg egy buszsofőrt Budafokon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.
Őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit, aki korábbi nézeteltérésük miatt ecettel leöntötte egy Putnokról Miskolcra közlekedő autóbusz sofőrjét - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
Az általa vezetett jármű egy oszlopnak ütközött, aminek következtében életét vesztette a sofőr. A buszon nem volt utas.
Törvénymódosítást kezdeményez a buszsofőrök elleni egyre gyakoribb támadások miatt a BKV-nál működő Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó