"CBA" címkével ellátott hírek
Nő a kereslet a minőségi termékek iránt, ami jó a gazdaságnak és a kistermelőknek is - mondta Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán szombaton.
Lehetetlen annyiból kihozni az idei karácsonyi menüt, mint a tavalyit. A Nébih kivonta a forgalomból a Sauska harminc különféle borát, ellentmondásos hírek keringenek a CBA-boltok eladásáról, a hét végére pedig nagy nehezen meglett egy megállapodás a Brexitről.
Saját fejlesztésű csekkbefizető automatákat állít üzembe a Magyar Posta a CBA Kereskedelmi Kft. Príma hálózatában és a Rossmann üzletekben országszerte - jelentette be Illés Zoltán, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója szerdán, sajtótájékoztatón Budapesten.
Baldauf László, a CBA elnöke hatvanévnyi munkában töltött idő után az év végével nyugdíja megy, az elnöki pozíciót 2016. január 1-től Lázár Vilmos tölti be, akinek a kinevezését a CBA tagsága egyhangúlag támogatta - közölte a CBA kedden az MTI-vel.
A CBA szerint valótlan adatok jelentek meg a sajtóban a társaság munkavállalóinak béréről, ezért a kereskedelmi lánc, jó hírnevének megsértése miatt bírósági eljárást kezdeményez - közölte a CBA Kereskedelmi Kft. csütörtökön az MTI-vel.
A CBA Kereskedelmi Kft. visszautasítja azokat a gyanúsítgatásokat, amelyek szerint bármi köze lenne az úgynevezett "hús áfa-csaláshoz", és egyúttal leszögezi, hogy jogi úton is elégtételt fog venni azoktól, akik ezt terjesztik - közölte a CBA kedden az MTI-vel.
Police Coffee - Egy csésze kávé a bűnmegelőzésért címmel bűnmegelőzési kampány indul a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a rendőrség és a CBA együttműködésében - jelentették be a szervezők vasárnap Józsefvárosban, a programsorozat első állomásának helyszínén.
Szélhámosok egy futárszolgálat munkatársainak adják ki magukat, és azt állítják, hogy a cég nyereménysorsolásán megnyert ajándékcsomagot hoztak, amiért több ezer forintos szállítási díjat kérnek.
Megalapozatlannak tartják, hogy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt a GVH 30 millió forint bírságot szabott ki a társaságra.
A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) a "dinnye kerekasztalon" nem írt elő kötelező árat a gyümölcsre - mondta Fodor Attila, a CBA üzletlánc kommunikációs igazgatója kedden. Hozzátette: a szóban forgó, kéthete lezajlott megbeszélésen Budai Gyula, a VM parlamenti államtitkára arra hívta fel a jelenlévők, azaz a kereskedők figyelmét, hogy a magyar dinnyetermelőktől vásárolják meg a dinnyét, ha lehet. Emellett az ár kialakításakor tanúsítsanak önmérsékletet a szezon elején. Rögzített árról azonban nem volt szó - szögezte le Fodor Attila.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft