"CÉL" címkével ellátott hírek
Fa Nándor kitűnő tempóban halad, nyolcadik helyét senki sem veszélyezteti, s akár már kedden beérhet a célba a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen.
A takarékoskodó magyarok többsége (55 százaléka) bízik abban, hogy eléri pénzügyi céljait. Legtöbben gyerekeik jövője végett (19 százalék), váratlan fizetnivalókra, továbbá egészséggel kapcsolatos költségekre (14-14 százalék) tesz félre vagy fektet be - mutat rá a Nielsen fogyasztói információkat és ismereteket szolgáltató vállalat nemzetközi felmérése.
A motoros Dési János az 57., a Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós autós trió pedig a 60. idővel teljesítette a hetedik szakaszt a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin.
ByeAlex azt szerette volna bebizonyítani az Eurovíziós Dalfesztiválon, hogy lehet magyarul énekelni a malmöi színpadon "úgy, hogy nem veszítünk". Jelenleg több, új dalon is dolgozik.
Az IMF vezérigazgatója külön kiemelte a munkahelyteremtés szükségességét. Az IMF/Világbank tavaszi ülésszakán az IMF politikai döntéshozó testülete, a Nemzetközi Monetáris és Pénzügyi Bizottság (IMFC) a gazdasági növekedés ösztönzésére és a munkahelyteremtésre összpontosító politikai célokat tűzött a valutaalap elé.
A Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény a hagyományokhoz híven a 2012/2013-as tanévben is jelentkezett a felmenő rendszerű országos katasztrófavédelmi ifjúsági versenyre.
A TIZENHETEDIK NAP: SZENEGÁL, 2013. FEBRUÁR 10. VASÁRNAP: a szombati befutó után vasárnap Bissauban töltötte a napot a rally mezőnye. Volt, akinek hivatalos dolga akadt, volt aki magánügyeit intézte. A Mitsubishi adományautó átadására is ekkor került sor a város szélén lévő repülőtéren. Az utazók hétfőre virradó hajnalban indultak haza Magyarországra, ahová hétfőn délután érkeztek meg. Innen, a Liszt Ferenc repülőtérről küldték internetes naplójuk utolsó lapjait a hir6.hu tudósítói, a békéscsabai Szabó István és fővárosi kollégája Megay Róbert.
Tizenhat nap telt el a budapesti indulás óta, ebből tizenhárom napot Afrikában autózott a mezőny, és február 9-én, a terv szerint, meg is érkezett Bissau-Guinea fővárosába, Bissauba. Az autók áthaladtak a célkapun, este pedig elkezdődött a karnevál. Mert hatalmas esemény a rally befutója Bissauban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft