"CO2" címkével ellátott hírek
Az Európai Unió Tanácsa a közúti közlekedésből származó szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében szigorúbb szabályokat fogadott el a személygépkocsikra és a kisteherautókra vonatkozóan - közölte az uniós tanács hétfőn.
A fűnyírók és a levélfúvók is hasznos és teljesen ártalmatlan eszközöknek tűnnek, de nem azok – állítják az amerikai környezetvédők.
Három évnyi magas szinten stagnálás után idén várhatóan ismét növekszik, mintegy 2 százalékkal a világ szén-dioxid-kibocsátása.
Ilie Nastase, a román tenisz legnagyobb egyénisége. Profi teniszező 1969 és 1985 között volt, nyert két egyéni Grand Slam tornát (Roland Garros 1973, US Open 1972), háromszor párosban, kétszer pedig vegyes párosban győzött. Profi pályafutása alatt összesen 2 076 761 dollár pénzdíjat teniszezett össze.
A globális felmelegedés legfőbb okozóját, a szén-dioxidot akár a föld alatt is lehetne tárolni, de az ehhez szükséges technológia olyan költséges, hogy a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumnak (KVM) a közlejövőben nem áll szándékában az ilyen jellegű beruházásokat támogatni Magyarországon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft