"COLORADO" címkével ellátott hírek
Iskolai lövöldözés volt a coloradói Denver mellett helyi idő szerint kedden az Egyesült Államokban, az ámokfutásnak egy halálos áldozata és több sebesültje van. A két feltételezett elkövetőt elfogták.
Életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte pénteken az esküdtszék James Holmest, aki három éve a Colorado állambeli Aurora egyik mozijában agyonlőtt 12 embert, 70-et pedig megsebesített.
Egy tározóból vízzel árasztják el Mexikóban a Colorado folyó alsó szakaszát, hogy új életre keltsék a duzzasztógátak és a párolgás miatt évtizedek óta száraz torkolatvidékét.
Feltehetően egy tanárán akart bosszút állni az a tanuló, aki vadászpuskával két osztálytársát megsebesítette, majd öngyilkosságot követett el pénteken a Colorado állambeli Centennial (Denver egyik elővárosa) Arapahoe középiskolájában.
Ezerévenként sem kap annyi esőt egy hónapon belül a coloradói Boulder megye, mint amennyi idén szeptemberben lezúdult rá - írja a hirado.hu.
Több mint hatszáz embert keresnek, a halálos áldozatok száma pedig nyolcra emelkedett az árvíz sújtotta Colorado amerikai államban.
Négyen meghaltak és ezreket kellett kitelepíteni az árvíz sújtotta egyesült államokbeli Colorado és Új-Mexikó államban, ahol egy hete tartanak a viharos esőzések.
Három ember meghalt és ezreket kellett kitelepíteni az árvíz sújtotta egyesült államokbeli Colorado államban, ahol egy hete tartanak a viharos esőzések.
Kilencszáz rabot költöztettek ki szerdán egy Colorado Springs környéki börtönből az Egyesült Államokban erdőtüzek miatt.
A mintegy 80 ezres tömeg azt ünnepelte az állam fővárosában, Denverben egy parkban, hogy a hatóságok egy éve engedélyezték a marihuána fogyasztását.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft