"CSABATALK KFT." címkével ellátott hírek
Békéscsabán, a CsabaTalk Kft. Gyóni Géza utcai üzletében, bő másfél éve pulzál a MinDig TV ügyfélszolgálati pontja (is). Az Antenna Hungária Zrt. által üzemeltetett telekommunikációs cég a karácsony előtt jobbnál jobb akciókat kínál leendő és meglévő előfizetői számára. Minderről Szabó Gyula, a CsabaTalk ügyvezető-tulajdonosa mesélt (illetve nemcsak ő!) – a cég Kazinczy utca 15. szám alatti vatta új bázisán.
Hétfőtől már az új telephelyén, a békéscsabai Kazinczy utca 15. szám alatti, a Szerdahelyi útra merőleges épületegységben működik a Csabatalk Kft. (a cég kereskedelmi részlege, a Telemax üzlet maradt a Gyóni Géza utcán). A miértekről Szabó Gyula ügyvezető-tulajdonos egy szolid cégbejárás kapcsán mesélt – a hivatalos megnyitó/szalagvágás előtt.
Hétfőtől már az új telephelyén, a békéscsabai Kazinczy utca 15. szám alatti, a Szerdahelyi útra merőleges épületegységben működik a Csabatalk Kft. (a cég kereskedelmi részlege, a Telemax üzlet maradt a Gyóni Géza utcán).
Idén két kettes, azaz 22 esztendős a megyeszékhelyi Csabatalk Kft. A bő két évtized alatt a kezdeti, kétfős létszámot megtízszerezték: 2018-ban már 25-en tevékenykednek a cégnél; ebből kifolyólag szükségszerű volt egy strukturális változás a vállalkozás életében. A minap Szabó Gyula ügyvezető-tulajdonossal, és a két új középvezetőjével, Pápai Józseffel és Soltész Jánossal beszélgettem.
A bő két évtized alatt a kezdeti, kétfős létszámot megtízszerezték: 2018-ban már 25-en tevékenykednek a cégnél; ebből kifolyólag szükségszerű volt egy strukturális változás a vállalkozás életében. A minap belestünk a vállalkozás egy reggeli stratjába.
Videós interjúsorozatot indítottunk azért, hogy a helyi KKV-szektor szereplőit vegyük sorra. Ez egyfajta kísérlet a részünkről, melynek keretében arra voltunk, illetve vagyunk kíváncsiak, hogy a gazdasági élet Békés megyei, békéscsabai szereplői hogyan látják saját helyzetüket, illetve adott esetben, nehéz körülmények között mi lehet a fejlődés, fejlődésük kulcsa.
Ingyenes szaktanácsadással és meggyőző akciókkal várják az érdeklődőket Békéscsabán, a Gyóni Géza utcai Telemax szaküzletben. A cég a UPC Direct legnagyobb viszonteladója térségünkben. A nemzetközi vállalat révén eddig kizárólag TV-szolgáltatást értékesítettek, novembertől azonban telefon-és internet-szolgáltatással is bővült a kínálati paletta – tájékoztatott Szabó Gyula a szaküzletet működtető Csabatalk Kft. tulajdonos-ügyvezetője. (x)
Immáron negyedik alkalommal rendezte meg a Novosec Security Kft. és hivatalos Békés megyei képviselete, a Csaba Talk Kft. partnerei számára a biztonságtechnikai újításokkal szolgáló tréninget és termékbemutatót.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó