"CSALÁD" címkével ellátott hírek
Nem akar beleszólnia az életébe, csak annyit szeretne tudni, él-e és jól van-e.
A családi összejövetelek nem mindig a legjobbat hozzák ki belőlünk, a kötelező jókedv és az elviselhetetlen rokonok gyilkos kombinációjának frusztrációja nagy pusztításra képes a tojáslikőr felett. Segítünk eligazodni a rokoni interakciók útvesztőiben.
Örökké aktuális témát, a házasság és válás kérdését járja körbe Engler Ágnes: A család mint erőforrás című kötete. A jelenlegi társadalmi- gazdasági körülmények között sok esetben nehéz összeegyeztetni a szakmai karriert és a magánéletet. A kötet alapját képező kutatás eredményei szerint ez megfelelő családi, közösségi háttértámogatással megvalósítható. A karrierbe beruházó személy és környezete számos áldozatot hoz boldogulása érdekében, ami lehet akár a családjától elvett idő, odafigyelés, vagy anyagi javak.
Jó helyre érkezett Lotti Liza, Joób Márton és Dóri legkisebb gyermeke, hiszen öt nővére és három bátyja babusgatja. A szülők szintén készültek: nemrég letették buszra is a jogosítványt.
Az MSZP megpróbálja átverni az embereket, amikor arról beszél, hogy a családok szeptemberben nem kapnak családi pótlékot, ugyanis azt az érintettek már az iskolakezdés előtt, augusztusban megkapták - reagált a Fidesz az MSZP csütörtöki sajtótájékoztatójára.
Januártól tovább bővülnek a családok kedvezményei, és európai szinten is példa nélküli, amennyit a kormány a családokra költ jövőre - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán, budapesti sajtótájékoztatóján.
A szocialisták ahogy kormányzásuk alatt, úgy most is minden eszközzel a magyar családokat segítő intézkedések ellen vannak - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Egyetlen európai nemzet sem áll olyan rosszul a családra és a barátokra fordítható idővel, mint mi.
Az egész családnak szánják a közmédia vasárnap induló M5 televíziós csatornáját - mondta Dér Ágnes csatornaigazgató.