"CSALÁD" címkével ellátott hírek
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint egyre nő a szegény családok száma.
Amíg kicsik a gyerekek, mindenkinek természetes, hogy együtt van a család. Hogy ez milyen nagy kincs, akkor érezzük igazán, amikor felnőnek és kirepülnek otthonról.
Minden eddiginél több forrás jut a jövő évi költségvetésben a családok támogatására - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerda reggel az M1 aktuális csatornán.
A színészt a lányáról kérdezték. Kijózanító választ adott.
Üdvözli a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, hogy a kormány is úgy látja, a nemzet fennmaradásához a legfontosabb a családok és a gyermekvállalás támogatása.
Nem ritka ma már, hogy még otthon is dolgozunk mobileszközünkről, kis túlzással 0-24-ben tartjuk a kapcsolatot a munkahelyünkkel. Ez azonban nemcsak a házasságunknak tesz rosszat.
Nem akar beleszólnia az életébe, csak annyit szeretne tudni, él-e és jól van-e.
A családi összejövetelek nem mindig a legjobbat hozzák ki belőlünk, a kötelező jókedv és az elviselhetetlen rokonok gyilkos kombinációjának frusztrációja nagy pusztításra képes a tojáslikőr felett. Segítünk eligazodni a rokoni interakciók útvesztőiben.
Örökké aktuális témát, a házasság és válás kérdését járja körbe Engler Ágnes: A család mint erőforrás című kötete. A jelenlegi társadalmi- gazdasági körülmények között sok esetben nehéz összeegyeztetni a szakmai karriert és a magánéletet. A kötet alapját képező kutatás eredményei szerint ez megfelelő családi, közösségi háttértámogatással megvalósítható. A karrierbe beruházó személy és környezete számos áldozatot hoz boldogulása érdekében, ami lehet akár a családjától elvett idő, odafigyelés, vagy anyagi javak.