"CSALÁDI NAP" címkével ellátott hírek
A Füzesgyarmati Nők Egyesülete április 8-án tartotta Húsvétváró Családi Napját.
Szombaton koraszülöttek családi napját, szeptember 21-én jótékonysági koncertet rendez a Korábban Érkeztem Alapítvány Szegeden. A jótékonysági szervezet célja egy újszülött-melegítő asztal megvásárlása, illetve egy anyaszállás kialakítása a szegedi koraszülött intenzív osztály közelében.
Száztizedik születésnapjára készül a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum, vasárnap, az alapítás évfordulóján családi napot tartanak a közgyűjteményben, amely ekkor díjtalanul látogatható – közölte Elek András sajtóreferens.
Város a városban, állam az államban, illetve Csabai a Csabában. Ha nem is, de ma már közel akkora nemzetközi hatalom a Csabai Kolbászfesztivál, mint a fővárosi Sziget Fesztivál. (Milyen bájos volt, amikor néhány éve a Szigeten a skandinávok így mondák: szüget; itt meg az angolok: sábá.) Noha a budai feszkóra már a bankautomaták is betették a lábukat, addig a Csabain még csak egy lottózó működik. De sok minden azonos: jó piák, jó kaják, jó nők/kemény pasik, no és jó zenék. Mi több, néhány esti program simán vetekedett egy-egy szigetes bulival, hisz itt volt az ország színe-java. Vasárnap, a családi napon, a 18. fesztivál zárása előtt bóklásztam, beszélgettem, dokumentáltam.
Nem mindennapi vállalkozásba fogott három bátor „úttörő”, úgy döntöttek, egész napos programot szerveznek Békéscsaba és a megye aprajának és nagyjának. Számtalan helyszínen várták a kikapcsolódni vágyókat, akik szinte habzsolták a sok-sok lehetőség nyújtotta élményeket.
Vasárnap este kezdődik Sopronban a negyedszázaddal ezelőtti páneurópai piknikre emlékező, keddig tartó eseménysorozat - írta a híradó.hu.
Félszázados születésnapját ünnepli idén a volt 11-es számú Általános Iskola Békéscsabán. A jaminai gyerekek iskolája ma már mint a Rózsa Utcai Általános Iskola telephelye működik, és már korántsem zsibong termeiben annyi kisdiák, mint néhány évtizeddel ezelőtt.
A Körös Volán Zrt. 2014-ben ünnepli megalapításának 61. évfordulóját. Ennek alkalmából családi napot tartottak.
Kissé későn, az utolsó napon futottam neki a Kolbászfesztnek, így már nekem csak a fülemüle jutott. Dehogy! Hisz épp az államtitkárokat, a kancellárt, a kormányzót akartam kikerülni. Az én celebeim: Selmeczi Gombász Laci bácsi, Nagy Natália, és természetesen Berta Jimbó voltak; ezenkívül egy pultnál összefutottam őrségi fenyőárusokkal is, akik kolbászszagra jöttek el hozzánk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft