"CSALÓ" címkével ellátott hírek
A Békéscsabai Járási Ügyészség jelentős kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat egy 29 éves pécsi nő, valamint egy 68 éves békéscsabai nő és 39 éves fia ellen, akik éveken keresztül több millió forintot csaltak ki különböző ürügyekkel egy idős békéscsabai házaspártól.
Lezárult a nyomozás egy tököli nő ügyében, akit kétszáz rendbeli csalással gyanúsítanak. A a Szekszárdi Rendőrkapitányság az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n.
A békéscsabai Nagy Lászlóhoz, azaz Notesz Lacihoz a közelmúltban egy rém szimpatikus fiatalember kopogtatott be a háza ablakán, majd bekéredzkedett hozzá, s egy-két kedves szót, no meg egy kis bújtatott agressziót követően, 70 ezer forintért eladta neki a nála lévő öt darab paplan-szettet. Laci csak a jóember távozása után jött rá, hogy becsapták. Tegnap én is bekoptam hozzá, hogy elmesélje a történetét.
Csalás áldozataivá válhatnak azok, akik visszahívják az őket megcsengető ismeretlen külföldi telefonszámokat - mondta Garamvölgyi László, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában kedden.
Ötvenötezer ausztrál dollárra (11 millió forint) tett szert egy adománygyűjtő internetes oldal révén egy magát rákbetegnek kiadó ausztrál nő, akit végül őrizetbe vettek a hatóságok.
Csaló tűzifaárus károsított meg egy vésztői férfit, aki egy internetes oldalon szeretett volna téli tüzelőhöz jutni. A kialkudott vételárért azonban, csak a rendelt mennyiség felét kapta meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Több mint százrendbeli üzletszerű csalás bűntettével vádolnak egy budapesti életbiztosítót, aki ügyfeleinek 2007 és 2015 között 800 millió forint kárt okozott befektetési csalásokkal - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel.
Egy Békés megyei nő több mint 100 ezer eurót csalt ki egy osztrák férfitól, aki a közös életkezdés reményében adta oda neki a megtakarítását. A nő azonban nem akart szorosabb kapcsolatot vele, elérhetetlenné vált a férfi számára, a pénz nagy részét pedig élettársával elköltötte.
Holland csalót adtak ki a spanyol hatóságok Magyarországnak. A férfi egy végelszámolás alatt álló cég video- és stúdiótechnikai eszközeit elsikkasztotta és külföldre szállíttatta - írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.
Hamis OTP-nyereményjátékban menő okostelefont lehet nyerni: sokan bedőlnek az ígéretne
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft