"CSALÓ" címkével ellátott hírek
Többrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás miatt emeltek vádat egy kecskeméti tanárnővel szemben, aki az iskola tanulóinak meghirdetett franciaországi kirándulás összesen több mint 9 millió forint összegű részvételi díját beszedte, de valójában sem a szállást, sem az utazást nem szervezte meg - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.
Egy 61 éves férfi és társa, egy 64 éves nő ellen választás rendje elleni bűntett miatt emeltek vádat.
Biztonsági felhívást tett közzé a jegybank, mert sokan az MNB nevében személyes adatokat, illetve nagyobb összegek átutalását kérő, csaló e-maileket kapnak.
Felhígított, rossz minőségű mosószerrel üzletelő férfi ellen javasol vádemelést a rendőrség. A főként időseket megkárosító gyanúsított szinte az egész országot bejárta. A Békés megyei rendőrök Budapesten fogták el.
A Békéscsabai Járási Ügyészség négy rendbeli csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a 60 éves kecskeméti férfival szemben, aki németországi cégalapítás és gépjármű vásárlás ürügyén négy személyt, köztük egy újkígyósi férfit is több millió forinttal károsított meg – tájékoztatta a hír6.hu-t dr. Veress Gabriella megyei főügyész.
Tegnap Nagykamaráson körözés miatt történt rendőri intézkedés.
Vádat emeltek egy gyöngyösi férfi ellen, aki évekkel ezelőtt nagyszabású szilveszteri rendezvénysorozatot ígért, de a jegybevételt a bálok megrendezése helyett inkább magára fordította - tájékoztatta a Gyöngyösi Járási Ügyészség csütörtökön az MTI-t.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei egy dobozi férfit igazoltattak tegnap 10 óra 30 perckor.
A rendőrök őrizetbe vettek egy szolnoki férfit, aki a gyanú szerint több mint ötven sértettet károsított meg azzal, hogy a kölcsönkért pénzt nem vagy csak részben fizette vissza - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.
Vádemelést javasol a rendőrség egy gyulai férfi ellen, aki engedély nélkül áthelyezte a leégett személygépkocsija azonosítóit egy másik autóra.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft