"CSALÓ" címkével ellátott hírek
A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, aki akciós hétvégi üdülés szervezése címén elutaltatta a részvételi díjakat, de nyaralást nem szervezett, a pénzt pedig felélte.
A gyanú szerint több mint 2 millió forintot csalt ki egy férfitól az a békéscsabai nő, aki ellen vádemelést javasol a rendőrség.
Vádat emelt a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség egy helybeli férfi ellen, aki hét társával együtt több mint húszmillió forint kárt okozott két mobilszolgáltatónak - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Budapestig, majd Bécsig akart eljutni négy szír állampolgár, ezért 1500 eurót adtak csalóknak szegeden, akik ezután további euró ezreket raboltak tőlük gáz-riasztó fegyverrel.
Négy ember halálát okozta egy milánói magánklinika főorvosa, aki fölösleges műtétek sorozatát hajtotta végre páciensein évekig, csak azért, hogy pénzt szerezzen.
Három év börtönre ítélt egy férfit a személyi jövedelemadó (szja) bevallásával összefüggő költségvetési csalás és okirat-hamisítás miatt a Székesfehérvári Járásbíróság - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.
Vádat emeltek egy 39 éves férfival szemben, aki több mint 120 fővárosi és vidéki üzletben csalt ki az eladóktól pénzt arra hivatkozva, hogy a főnökükkel előre megbeszéltek szerint elvinne pénzt könyvelésért vagy bérleti díjként - közölte a Fővárosi Főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel.
Költségvetési csalás miatt emeltek vádat egy keszthelyi asszony ellen, aki több mint hárommillió forint kárt okozott azzal, hogy mozgáskorlátozott gondozottja elhunyta után még 12 évig felvette a fogyatékossági támogatást - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.
Csaknem hatszáz embert károsított meg nem létező ausztriai álláslehetőséget ígérve összesen több mint kétmillió forinttal az a négy férfi, akik ellen csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség - közölte a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész hétfőn az MTI-vel.
Egy középkorú férfi Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata vezetőire hivatkozva, vállalkozókat, városban élő tehetősebb polgárokat keres meg, hogy vásároljanak olyan kupont, amellyel kedvezményesen lehet igénybe venni vendéglátó szolgáltatást.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft