"CSALÓ" címkével ellátott hírek
Tíz ismerősétől csalt ki 5 és 75 millió forint közötti összeget egy egykori budapesti ügyvéd a vádirat szerint - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.
Elfogták a rendőrök azt a két férfit, aki - a gyanú szerint - magát vízvezeték-szerelőnek kiadva vette el idős emberek, köztük egy 95 esztendős asszony értékeit - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Kirabolt egy 95 éves asszonyt hétfő délelőtt Szegeden két férfi, aki vízvezeték-szerelőnek adta ki magát. Nem sokkal később hasonló eset történt Hódmezővásárhelyen is - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
A márciusi franciaországi légikatasztrófa egyik áldozata rokonának hazudta magát egy német nő, hogy ingyen jusson repülőjegyhez - írta csütörtökön a Ruhr Nachrichten című lap. A Lufthansa légitársaság megerősítette a lapjelentést, és közölte, hogy jogi lépéseket tervez tenni az ügyben.
Ha a személyi jövedelemadót 9 százalékra csökkentenék, az 700 milliárd forintos kiesést okozna a költségvetésben - hívta fel a figyelmet az adószakértő. Mindennek ellenére Vámosi-Nagy Szabolcs szerint lehetséges az egykulcsos szja a ciklus végére. Az E&Y igazgatója a közrádióban arról is beszélt, hogy ha egykulcsossá teszik a társasági adót is, annak rátája 10-11 százalék lehet.
Magát adóellenőrnek kiadva csapta be a piaci árusokat egy férfi, üzletszerűen elkövetett csalás és közokirat-hamisítás miatt emelt vádat ellene az ügyészség - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
Több ezer, a 2013-as Szegedi Ifjúsági Napokra szóló karszalagot akart értékesíteni engedély nélkül az a férfi, aki ellen üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat az ügyészség – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Hét év körözés után került rendőrkézre az a csaló, aki korábban 240 millió forinttal károsította meg üzletfeleit; mint kiderült a férfi egy egyházi intézményben bujkált álnéven - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a rendőrség honlapján.
Több tízmillió forintos kárt okozott az a két, Budapesten elfogott bolgár férfi, akik ellen bankkártyacsalás miatt folytat eljárást a rendőrség.
Anyagi ellenszolgáltatásért cserébe telefon-előfizetői szerződéseket köttetett egy ötfős társaság főként értelmileg sérült gyerekekkel; a három nőt és két férfit a rendőrség elfogta - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft