"CSALÓ" címkével ellátott hírek
Többet mértek, kevesebbet adtak azok a tűzifával házaló árusok, akiket Eleken fogtak el a rendőrök. A becsapott férfi kára megtérült, a Gyulai Rendőrkapitányság pedig csalás miatt indított eljárást a tisztességtelenül kereskedők ellen - írja a police.hu.
Mintegy háromezer embernek okozott több száz millió forintos kárt egy társaság, amely ügyfeleinek kedvezményes törlesztésű hitelt kínált - jelentette be sajtótájékoztatóján a XIV. kerületi rendőrkapitányság megbízott vizsgálati osztályvezetője.
Elfogtak Szombathelyen egy férfit, aki sajátjaként adott albérletbe helyi lakásokat - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.
A csalók olyan trükkökhöz képesek folyamodni, ami meg sem fordul az ember fejében. Azonban, ha csőbe húznak minket, és végiggondoljuk a történteket, rájövünk, hogy a tolvajok csak kihasználják az adandó alkalmat, és az áldozat maga is hibás abban, hogy rászedték.
Első fokon két év hat hónap börtönbüntetésre ítélte a Győri Törvényszék kedden azt a férfit, aki magát államtitkárnak kiadva próbált pénzt és cégének megbízást szerezni 2009-ben és 2010-ben.
Gyógytakarókat akart eladni Csengerben egy férfi.
Évek óta bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit az elfogásának meghiúsítására kiépített kamerarendszer ellenére saját otthonában kaptak el Túrkevén.
Budapesten fogtak el egy 39 éves férfit, akit üzletszerűen elkövetett csalás miatt elfogatóparanccsal körözött a győri rendőrség - tájékoztatta a Győr- Moson- Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t vasárnap.
Közel negyedmillió forintért infralámpás ágybetétként adott el silány minőségű utánzatot ismeretlen elkövető egy nyugdíjas férfinak Mosonmagyaróváron - közölte a Győr- Moson- Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
Nagyobb értékű ezüst tárgyakat akartak megszerezni a tolvajok, ezért trükkhöz folyamodtak, de a tervükbe hiba csúszott.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft