"CSALÓ" címkével ellátott hírek
Nagyobb értékű ezüst tárgyakat akartak megszerezni a tolvajok, ezért trükkhöz folyamodtak, de a tervükbe hiba csúszott.
A rendőrség elővigyázatosságra inti a lakosságot. Villanyóra-leolvasóknak adták ki magukat azok a csalók, akik egy idős embert fosztottak ki nőtincsi otthonában. A hiszékeny ember kára több mint egymillió forint, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.
A Kecskeméti Járásbíróságon kezdődött az a per, melyben egy férfit azzal vádolnak, hogy csaknem 75 millió forintot csalt ki három sértettől. A vádirat szerint a férfi 1995-ben ismerte meg a sértettet, aki 2009-ben elmesélte neki, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Ekkor a vádlott azt mondta, hogy Amerikai Egyesült Államokból be tud szerezni olyan gyógyszert, amelynek alkalmazása a rákgyógyítás jelenlegi legkorszerűbb - de még csak kísérleti stádiumban lévő - módszere, a jelenleg Magyarországon alkalmazott eljárások nem hoznának gyógyulást.
Csaló kamionsofőrt vett őrizetbe a rendőrség a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vaján. A férfi négymillió forint értékű szállítmánnyal lépett meg egy konzervgyárból – közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.
Csaló kamionsofőrt vett őrizetbe a rendőrség a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vaján. A férfi négymillió forint értékű szállítmánnyal lépett meg egy konzervgyárból - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden.
Magyar névvel és magyar dokumentumokkal menekült a letartóztatás elől egy olasz bűnöző, aki végül Szicíliában került rendőrkézre - adták hírül a keddi szicíliai újságok.
BKV egyenruhában árul hamis éves BKK-bérleteket egy férfi Budapest különböző közintézményeiben - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
A napokban becsengettek egy miskolci férfihoz, hogy a házban ajtókat fognak cserélni, azonban ehhez előleget szükséges adnia. Utóbb kiderült, a csaló álajtóval házalt.
Példátlanul súlyos, összesen 40 év börtönbüntetésre ítélték Romániában másodfokon a román futballvilág nyolc közismert személyiségét, akiket nagyméretű adócsalásban találtak vétkesnek.
Szinte hihetetlen, hogy ennek bárki is bedőlne. Mégis akadtak kuncsaftjai a szélhámos varázslónak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft