"CSALÓ" címkével ellátott hírek
Jogerősen három év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a kisteleki férfit, aki még 1996-ban gabonaügyletek kapcsán csaknem 300 millió forinttal károsított meg három céget.
Adatmásoló eszközt szerelt fel egy pénzkiadó automatára két férfi, amikor elfogták őket. A férfiakat áprilisi adatlopásokkal is gyanúsítják - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda kedden a rendőrség honlapján.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 42 éves békéscsabai nő ellen. A rendőrség várja az általa megkárosított sértettek jelentkezését.
Egy régóta körözött, szökésben lévő testvérpárt fogtak el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2012. október 7-én Budapesten egy bérelt lakásban.
Szokatlan telefonhívás érkezett a hír6.hu szerkesztőségébe. A vonal túlsó végén lévő idős hölgy csak ennyit mondott: átvert az ügyvédem, nincs már házam. A telefonáló nem segítséget kért, csupán a kálváriáját szerette volna elmesélni, hogy mások okuljanak belőle, és senki ne dőljön be a csalóknak.
Tűzvédelmi ellenőröknek adják ki magukat csalók Hevesben, közölte Antal Erika, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője pénteken.
Fiktív számla elszámolásával mintegy 200 millió forinttal csökkentette egy cégcsoport egyik vállalatának vagyonát a felszámolóbiztos - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága hétfőn.
Hat bank tucatnyi bankfiókjából csalt ki pénzt az a két román állampolgár, akiket szerdán vettek őrizetbe a szegedi rendőrök; az elkövetők kilenc bankfiókban jártak sikerrel, az általuk okozott kár meghaladja az 1,2 millió forintot - mondta a szegedi rendőrkapitány pénteki sajtótájékoztatóján.
A Gyulai Városi Ügyészség indítványa alapján a Békéscsabai Városi Bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a 90 esztendős sarkadi férfitól, mintegy 1,1 millió forintot kicsaló, s majd 100 ezer forintot eltulajdonító anyát és lányát.
Hihető trükkel károsítottak meg egy céget néhány napja Békés megyében. Az élelmiszer előállítással és kereskedelemmel foglalkozó családtól több tízezer forint értékű árut rendeltek meg, amelyet végül az ismeretlen megrendelő átvett, de nem fizetett ki. A rendőrség nyomozást indított, keresik a csalás elkövetőit.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft