"CSALÓ" címkével ellátott hírek
Két évre felfüggesztett halálbüntetést (lényegében életfogytiglani börtönt) kapott egy 31 éves kínai nő, országos hírű csaló, akinek ügyében milliók reméltek a legsúlyosabbnál enyhébb büntetést - jelentette a kínai média kedden.
Legalább százmillió forintos kárt okozott egy csaló, aki vezetékes telefonokra olyan készülékeket szerelt, amelyek rövid idő alatt horribilis összegű számlákat generáltak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap. A rendőrség várja azok jelentkezését, akiket hasonló módszerrel csaptak be.
A Békés Megyei Vízművek Zrt. felhívja a békéscsabai lakosság figyelmét, hogy a szolgáltatóra hivatkozva egy brigád a házi szennyvízcsatorna fertőtlenítését akarja végezni.
Nemhogy "fapados", hanem egyenesen fa iPadet vett egy nő az Egyesült Államokban csalóktól.
Dicséret illeti azt a békéscsabai 70 éves idős hölgyet, aki azért nem vált csalók áldozatává, mert nem hagyta magát becsapni idegenek által.
Nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben H. Éva ellen. A nőt ma hozták haza Indonéziából, Bali szigetéről - tájékoztatta a hír6.hu-t az Országos Rendőr-főkapitányság..
Megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla dr. Hegedűs István vezette büntetőtanácsa a folytatólagosan elkövetett csalás miatt Tóth Andor Sándor ellen indított büntetőügyben a Csongrád Megyei Bíróság ítéletét. A vádlott büntetését – mivel az elsőfokú ítéletben kimondott büntetést eltúlzottan enyhének találta – a táblabíróság 3 évről 4 év börtönbüntetésre súlyosította. Az ítélet jogerős, ellene fellebbezésnek nincs helye.
Két rendőrkapitányság is körözte azt a budapesti férfit, aki legutóbb egy szajoli nőtől csalt ki pénzt; a rendőrök Szolnokon elfogták a gyanúsítottat - közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
Kelendő áru az üzemanyag, komoly megtakarítást érhet el az a vállalkozó, aki egy jelentősebb olcsó szállítmányhoz jut. Ezt használta ki egy csaló, s néhány társával az eddigi adatok szerint 10 esetben vágott át hiszékeny embereket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft