"CSATLAKOZÁS" címkével ellátott hírek
Konkrét ütemtervet követel országának Aleksandar Vucic szerb elnök, amelyben lefektetnék, hogy pontosan milyen pontok mentén, milyen feltételekkel és mikorra válhatna Szerbia az Európai Unió teljes jogú tagjává.
A holland nő az ötödik hónapban van, és szerepel az Interpol terrorgyanúsítottjainak listáján. Belgrádban fogták el.
Libanonban vettek őrizetbe három szaúdi nővért, akik gyerekeikkel együtt akartak beállni az Iszlám Állam soraiba.
Az elmúlt hónapokban a korábbiaknál nagyságrendekkel kevesebb európai csatlakozott az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezethez, emiatt és más tényezők miatt az minden kétséget kizáróan gyengül - mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.
Egyre több koszovói nő harcol Irakban és Szíriában az Iszlám Állam terrorszervezet soraiban - közölte szerdán értesülését a Zeri című pristinai napilap a honlapján.
Nem tűzik napirendre az uniós belügyminiszterek jövő heti tanácskozásán Románia és Bulgária csatlakozását a schengeni övezethez, mert továbbra sincs konszenzus az ügyben - közölte vasárnap a román média Victor Ponta román miniszterelnök egy szombat esti nyilatkozatát idézve.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is csatlakozott a Mozgó Piac kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsen a fogyasztók és a termelők között - ismertette a NAK főigazgatója a piac egyik budapesti "állomásán" csütörtökön.
A Nemzetközi Megújuló Energia Ügynökség (IRENA) tagjaihoz csatlakozna Magyarország, erről jelent meg kormányhatározat a Magyar Közlönyben.
Az Európai Unió 2004-es bővítése számos előnyt hozott a csatlakozó országoknak, de még vannak dolgok, amelyeken javítani szükséges az integrációs szervezetben és a folyamat még zárult le - jelentette ki Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter hétfőn Budapesten, a Magyarország EU-csatlakozásának 10. évfordulója alkalmából tartott nemzetközi konferencián.
Bezárta éttermeit az Oroszországhoz csatolt Krím félszigeten lévő a McDonald's, az amerikai életforma egyik világszerte legismertebb képviselője - derült ki a nemzetközi gyorsétkeztető lánc kijevi kirendeltségének pénteki közleményéből.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft