"CSECSEMŐ" címkével ellátott hírek
Jelentősen nőtt az idén a csecsemőknél a járványos hörgőgyulladásos esetek száma, sok kisgyermeket Debrecenben ápolnak - tudta meg az MTI a Debreceni Egyetem (DE) gyermekklinikájának igazgatójától.
Mi mindent elárul az ujjszopás.
A kórház és a rendőrség megerősítette, hogy nem tudták megmenteni az életét annak a tizenegy hónapos kisfiúnak, akit egy légpuskával talált el az apja október 17-én – írja a Dunántúli Napló. A kisgyermek kedden hunyt el.
"Anyáddal érted élünk, te vagy a mindenünk, Uram áldd meg a csöppségemet" - hosszan fohászkodott Facebook-oldalán az a 22 éves férfi, aki - a nyomozás adatai szerint gondatlanságból - vasárnap életveszélyesen megsebesítette 11 hónapos kisfiát. A család a kicsi ágyánál virraszt.
Továbbra is súlyos, válságos állapotban van az a 11 hónapos csecsemő, akit az apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon - közölte a pécsi gyermekgyógyászati klinika igazgatója.
Intenzív osztályon ápolják azt a 11 hónapos csecsemőt, akit az apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon. A gyermek állapota válságos - közölte a pécsi gyermekgyógyászati klinika igazgatója hétfőn az MTI érdeklődésére.
Légpuskával sebesítette meg az apja azt a 11 hónapos csecsemőt, akit a Baranya megyei Oldról életveszélyes állapotban szállítottak kórházba vasárnap délután - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a rendőrség honlapján.
Hiába nem érkezett meg a lift, az ajtó kinyílt, ezért a 23. emeleten várakozó nő rutinból betolta a babakocsit. A nő is a mélybe zuhant, de mivel a babakocsi valamelyest felfogta az esését, életben maradt.
Lassan népbetegségnek számít a derékfájás- és hátfájás, főképp az ülő életmód miatt, de a kiváltó okot nagyon nehéz megtalálni. Ízületi gyulladások, kopások, de a helytelen táplálkozás is hatással lehet a folyamatra. Van-e lehetséges megelőzés, hogyan lehet enyhíteni a fájdalmakat, és milyen új, modern eljárások vannak a betegség kezelésében? - teszi fel a kérdést a híradó.hu.
Gyorsan meglett a 33 éves K. Renáta, aki magára hagyta kisbabáját egy pesterzsébeti utcán. Saját lakásában fogták el ma reggel.