"CSEH LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
Cseh László pályafutása 149. és 150. ob-érmét is megszerezte az úszók debreceni országos bajnokságának második napján.
Sós Csaba szövetségi kapitány úgy fogalmazott, összességében teljes mértékben elégedett a magyar úszóválogatott szereplésével a Koppenhágában rendezett rövidpályás Európa-bajnokságon.
Legjobb eredményeit közelítené vagy döntené meg Cseh László a jövő héten Koppenhágában sorra kerülő rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
Cseh László sérülése ellenére sem hagyta ki múlt héten a százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokságot, mert az a decemberi Európa-bajnokságra való felkészülés tervezett része volt.
Két csodálatos ezüstérem az úszó világbajnokság utolsó előtti napján. Hosszú Katinka a saját egyéni csúcsát, míg Milák Kristóf az ifjúsági világrekordot és az országos csúcsot döntötte meg - újra.
A 17 éves Milák Kristóf újabb junior világcsúccsal, egyben országos rekorddal a harmadik, Cseh László pedig a hatodik idővel jutott döntőbe 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.
Cseh László ezüstérmes, Kenderesi negyedik 200 méter pillangón .
Cseh László címvédőként a második, az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás pedig a harmadik idővel jutott döntőbe 200 méter pillangón a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon kedden.
Cseh László címvédőként a legjobb, Kenderesi Tamás pedig a hetedik idővel jutott az elődöntőbe 200 méter pillangón a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon kedden.
A vizes vébére elvileg felépül majd.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó