"CSEH LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
Cseh László sérülése ellenére sem hagyta ki múlt héten a százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokságot, mert az a decemberi Európa-bajnokságra való felkészülés tervezett része volt.
Két csodálatos ezüstérem az úszó világbajnokság utolsó előtti napján. Hosszú Katinka a saját egyéni csúcsát, míg Milák Kristóf az ifjúsági világrekordot és az országos csúcsot döntötte meg - újra.
A 17 éves Milák Kristóf újabb junior világcsúccsal, egyben országos rekorddal a harmadik, Cseh László pedig a hatodik idővel jutott döntőbe 100 méter pillangón pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.
Cseh László ezüstérmes, Kenderesi negyedik 200 méter pillangón .
Cseh László címvédőként a második, az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás pedig a harmadik idővel jutott döntőbe 200 méter pillangón a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon kedden.
Cseh László címvédőként a legjobb, Kenderesi Tamás pedig a hetedik idővel jutott az elődöntőbe 200 méter pillangón a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon kedden.
A vizes vébére elvileg felépül majd.
Cseh László két- Hosszú Katinka pedig egy aranyérmet nyert a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat monacói állomásának szombati nyitónapján.
A 17 éves Milák Kristóf óriási meglepetést okozva, Cseh Lászlót is legyőzve lett a 100 méteres pillangóúszás idei országos bajnoka a hétvégén Debrecenben. Az M1 vendégeként elárulta, nem gondolta volna, hogy sikerül világbajnoki A szintes időt úsznia, és arra is fény derült, miért kért bocsánatot klasszis ellenfelétől a célba érkezés után.
Hosszú Katinka három, Cseh László egy aranyérmet szerzett a luxembourgi nemzetközi rövidpályás úszóverseny második napján.