"CSEMPÉSZ" címkével ellátott hírek
Finomra vágott fogyasztási dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Békés megyében, egy személygépkocsiban. Az ügyben orgazdaság miatt indult eljárás.
Egy jármű alvázában mintegy 140 millió forint értékű kábítószert próbált átcsempészni egy horvát férfi a határon Drávaszabolcsnál - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.
Összesen több mint ötven kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy szerb férfi és a montenegrói nő autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - közölte a rendőrség honlapján vasárnap.
Több mint fél kilogrammnyi arany ékszert próbált Magyarországra csempészni egy török férfi Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei két görög teknőst találtak egy autóban Röszkén. Az állatokat lefoglalták, a járművet vezető férfi ellen feljelentést tettek.
Több mint kétszáz védett madarat akart behozni Ukrajna felől az országba egy ukrán férfi a záhonyi határátkelőhelyen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
A kalandos 76 éves férfit csempészéssel is gyanúsítják.
Még tart a nyomozás a tavaly nyáron az osztrák autópályán egy csempészjárműben holtan talált menekültek ügyében.
Szerdán adta hírül az Air France légitársaság, hogy az egyik, Isztambulból Párizsba tartó járatra egy nő a táskájában vitt fel egy négyéves kislányt. A gyereket csak a fedélzeten szúrták ki, ezután hamar kiderült, hogy nincs beszállókártyája.
Két ládában összesen 771 teknősivadékot találtak Madagaszkár fővárosa, Antananarivo repterén hétfőn. A kihalófélben lévő faj példányait zoknikba és pelenkák közé rejtették.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft