"CSEMPÉSZ" címkével ellátott hírek
Az illegálisan forgalmazott dohányárukban többször annyi rákkeltő anyagot találtak a szakemberek, mint a dohányboltokban kapható termékekben - mondta el az Országos Környezetegészségügyi Intézet levegőhigiénés osztályának vezetője csütörtökön az MTI-nek.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei mintegy kétezer doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak egy szerb személygépkocsiban Tompán.
Embercsempészésért letartóztattak két magyar állampolgárt pénteken az északkelet-olaszországi Tarvisio közelében. Autóikban két szomáliai, két eritreai és egy szíriai illegális bevándorlóval léptek be az országba - jelentette az AGI című olasz hírportál.
A gyanú szerint a gyomrában, 47 kapszulában csempészett Magyarországra 621 gramm kokaint egy venezuelai férfi - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken a rendőrség honlapján. A nyomozók a csempészt és a kábítószert átvevő két férfit is elfogták.
Az M1-es autópálya Harkályos pihenőhelyén, Tatabánya közelében egy furgonból 6000 doboz adójegy nélküli és ukrán adójegyes cigarettát foglaltak le a NAV Közép-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói - mondta el a szervezet sajtóreferense csütörtökön az MTI-nek.
Több tonna csempészett elefántcsontot foglaltak le a hatóságok Kenyában és Vietnamban, a szállítmányok értéke több százmillió forint lehet.
Szeged belvárosában és a Békés megyei Eleken csaknem hatszáz karton adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője szombaton az MTI-t.
Vádemelést javasol a rendőrség egy román autóbusz sofőrje ellen, mert védett madarakat csempészett.
Másfél mázsányi aranyat és kétmillió dollár értékben utazási csekket, okostelefonokat és dohányárut próbált Jordániából Izraelbe csempészni az egyik izraeli francia konzulátus sofőrje - írta az izraeli Háárec című lap The Marker című gazdasági hírportálja
A spanyol rendőrség Almeria kikötőjében őrizetbe vett egy 35 éves magyar állampolgárságú férfit és egy 24 éves magyar állampolgárságú nőt, miután az autójukban összesen 60 kilogramm hasis találtak elrejtve, 153 csomagban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft