"CSEMPÉSZ" címkével ellátott hírek
Medvemancsokat csempésző szervezett bűnbandára csapott le a rendőrség az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartományban, öt férfit őrizetbe vettek, 169 medvemancsot lefoglaltak - jelentette a helyi vámhatóság információi alapján a kínai média pénteken.
Legalább tizenhét ember meghalt kábítószercsempész bandák között kitört tűzharcban Honduras keleti részén, a karib-tengeri partvidéken - közölték helyi idő szerint kedden hivatalos forrásból.
Csirkeburgerbe rejtette kedvenc teknősét egy férfi Kínában, így próbálta átcsempészni egy repülőtéri ellenőrzésen.
Százmillió korona - 1 milliárd forint - értékben kobozott el orrszarvútülköket Csehországban a vámhatóság - közölte kedden Ales Hruby, a vámhatóság szóvivője.
Kamion rakterében próbáltak egy lopott kisteherautót Romániába átcsempészni a csengersimai határátkelőhelyen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.
Tetten értek egy macskát az oroszországi Komi Köztársaságban, amint mobiltelefonokkal és akkumulátortöltőkkel a hátán akart besurranni egy fegyházba.
Tudtán kívül csempészett át Mexikóból az Egyesült Államokba 14 kiló marihuánát egy nő, aki mexikói, de az Egyesült Államokba jár át dolgozni.
Több értékes drágakövet találtak egy afgán határsértőnél, akit ötéves fiúgyermekével együtt fogtak el Kelebia közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.
Egy cseh állampolgárságú kábítószercsempészt vettek őrizetbe a rendőrök a ferihegyi repülőtéren.
Rekordmennyiségű, 31 kilogramm kokaint fedeztek fel és foglaltak le a cseh vámosok hétfőn a prágai Václav Havel repülőtéren.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft