"CSEMPÉSZ" címkével ellátott hírek
Ritka fogásuk volt amerikai repülőtéri ellenőröknek egy férfi nadrágjában: 7 kígyót és 3 teknőst "állítottak elő" belőle.
A Philip Morris International által megrendelt tanulmány szerint 2011-ben az illegálisan értékesített, csempészett vagy hamis cigaretták mennyisége 5,1 százalékkal nőtt, és számuk elérte 64 milliárd dobozt - tájékoztatta a hír6.hu-t a HENT.
A röszkei Vámhivatalnál a tegnap esti órákban jelentkezett belépésre egy osztrák honosságú Nissan Terrano típusú személygépkocsival két osztrák állampolgárságú férfi. A pénzügyőrök kérdésére a két férfi elmondta, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal.
Nyugdíjas korú szerb állampolgárnál találtak 11 kilogramm marihuánát tegnap Röszkénél - tájékoztatta a Hir6.hu- t Némedi Varga Éva százados, a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Parancsnoksága sajtófelelőse.
Pénteken kora este a nagylaki határátkelőhelyen egy teherautó pótkocsijának padlózata alatt elbújt irakiakat kaptak el a magyar - román közös ellenőrzés során az útlevélkezelők.
Tegnap az esti órákban a kiszombori határátkelőhelyen közel 762 300 forint értékben csempészett cigarettát fedett fel a határrendész és a Vám és Pénzügyőrség munkatársa, közös kutatás során.
Két könnyű sérüléssel járó baleset, hamis útlevél és ukrán cigi - ez a hétvége rendőrségi mérlege.
A szerda délelőtti órákban a nagylaki határátkelőhelyen közel 800 000 forint értékben csempészett cigarettát talált a magyar-román közös ellenőrzés során a határrendész szolgálat.
Egy Németországba tartó jármű ellenőrzésekor 22 ezer doboz hamis márkajelzésű parfüm került elő Gyulán. Ugyanitt akadt horogra 14 karton román zárjegyes cigaretta.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft