"CSÓK" címkével ellátott hírek
Új lehetőség a falusi csok, amelynek célja, hogy élhetőbbé váljanak a vidéki települések, és a kedvezmény javíthatja az adott településen élő emberek anyagi helyzetét is. Szakértők szerint a falusi csok részben visszafoghatja az ingatlanárak robbanását, olvasható a híradó.hu-n.
A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.
A CSOK, vagyis a Családi Otthonteremtési Kedvezmény mozaikszava lett az év szava - ezt A Magyar Nyelv Múzeumában jelentették be szombaton este a Sátoraljaújhelyhez tartozó Széphalmon, a Múzeumok éjszakája helyi programjai keretében.
Eddig összesen 34 500 család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) a tavaly júliusi bevezetés óta, ami összesen 81,5 milliárd forintos támogatást jelent - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.
A "csok" betűszó, a családi otthonteremtési kedvezmény rövidítése az év szava, 2016 antiszava a párváltás, az év ifjúsági szava a filterbuborék - közölte a Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága pénteken az MTI-vel.
Lányokat és transzlányokat hív csókolózni a Labrisz Egyesület csütörtök este 8 órára ELTE BTK területén lévő Könyvtár Klubba, a Múzeum körútra. A csók-flashmobbal szeretnének tiltakozni az ellen, hogy nemrég a klubban egy pultos lány a beszámolók szerint „visszataszító hangnemben” kiabált rá két lányra, akik megcsókolták egymást.
Ingyen kézbesíti a szerelmesek ünnepére, Bálint napra küldött üdvözlőlapokat a holland posta, a levél küldőjének csupán annyi a dolga, hogy jó erős rúzzsal egy nagy csókot nyomjon a kedvesének szóló kártya jobb felső sarkába, a bélyeg helyére.
Nyolcvanmillió baktériumot adunk át egy mindössze 10 másodperces csók alatt - számolták ki holland kutatók, akik vizsgálataik eredményeit a szabad hozzáférésű Microbiome folyóiratban ismertetik.
A színésznő megcsalása és a szakítás után nem bánkódott sokáig. Az utcán fényképezték le egy milliomossal - meghitt helyzetben - írta a hirado.hu.
Talán nem is annyira hatás meg vadász, hogy a Valentin nap után, de a nőnap előtt csókolózunk, miközben most nem is kifejezetten a puszilózásról lesz szó. Hanem arról, hogy az egyre egyszerűbb világunkban a kritika nevű szó és a hozzá kapcsolódó fogalom megkezdte a lassú haláltusáját.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft