"CSÓK" címkével ellátott hírek
Robert Downey Jr. kissé elfeledkezett arról, hol is van éppen. Már rég túl voltak a Vasember 3. című film londoni bemutatójának hivatalos fotózásán. Talán azt hitték, nem figyel már rájuk senki, talán nem. Robert Downey Jr. pillantása azonban, ahogy feleségére, Susanre nézett, mindent elárult.
Jennifer Lawrence-nek ma már kézzel fogható bizonyítéka is van: ő a nyerő a legjobb csók kategóriában. Vasárnap hajnalban (magyar idő szerint) kiosztották az MTV Movie Awards díjat, amelynek fontosságáról megoszlik a szakma és a sajtó véleménye. Az azonban vitathatatlan, hogy az MTV korosztályának közönségét igenis a fotelba szögezte az esemény.
Az NBA kosárlabda-meccsen néhány csók is elcsattant. Újra kezdődne minden a bokszoló és a színésznő között? Két évvel ezelőtt végződött teljes kiütéssel a szerelem a bokszoló Vlagyimir Klicsko és az amerikai színésznő Hayden Panettiere között. Most azonban ismét turbékolva látták együtt őket.
Pippa Middleton már nem szab határt érzelmeinek. A símaraton után álmai hercege várt rá a célnál.
Az ellenkezés ellenére adott nyelves csók nem minősül nemi erőszaknak Hollandiában - így döntött kedden az ország legfelsőbb bírósága. A testület ezzel felülbírálta 1998-as határozatát, amelyben nemi erőszaknak minősítette a nem akart szexuális behatolás minden formáját.
Jennifer Lopez bekeményített: eddig sem állhatta válófélben levő férje új barátnőjét, de most új szabályokat is hozott.
Kétnemű modellt csókol új videójában David Bowie, az új videóval a 66 éves énekes újból az őrületbe kergeti rajongóit. Visszatérése még eléggé friss, azonban már a második új dalával lepi meg rajongóit.
Görbicz Anita egy bátorító csókkal "hangolt" a Németország elleni Eb-selejtezőre.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft