"CSÖKKENÉS" címkével ellátott hírek
A fosszilis tüzelőanyagok égetéséből származó szén-dioxid-kibocsátás 2,5 százalékkal csökkent tavaly az Európai Unióban (EU) az előző évben mért adatokhoz képest - közölte friss jelentésében az Európai Unió statisztikai hivatala.
Nem várható jelentős csökkenés az étel- és italautomaták számában a Magyar Posta szerint.
Mától ötvenkilenc gyógyszer ára csökken átlagosan 13,6 százalékkal, amiből a legnagyobb mértékben, mintegy 50 százalékkal egy reflux betegséget kezelő, úgynevezett protonpumpagátló készítmény ára mérséklődik - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkársága az MTI-vel.
Negyedik éve folyamatosan csökken a cégalapítási kedv Magyarországon, amelynek következményeként 2015-ben az előző évinél 16 százalékkal kevesebb, alig 25 ezer új vállalkozás alakult - hívja fel a figyelmet a Bisnode nemzetközi cégminősítő.
Csökkenti 4 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.
Csökkenti 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol, a 95-ös benzin ára nem változik.
Békés megyében 2014. január 1-én 355.199 ember élt, csaknem négyezerrel kevesebb az egy évvel korábbinál - hangzott el a megyei közgyűlés csütörtöki kihelyezett ülésén, Sarkadon. A képviselők az ülésen megismerkedtek a megyei kormányhivatal népegészségügyi főosztályának tájékoztatójával, miszerint a megyében a lakosságszám csökkenése 1990 óta folyamatos.
Csökkentette 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, a gázolaj ára nem változott.
Békés megyében csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma februárban az előző év februárjához képest, ugyanakkor nőtt az idén januárhoz viszonyítva - közölte a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja az MTI-vel.
A fogyasztói árak 1,0 százalékkal csökkentek februárban a tavalyi év azonos hónapjához képest, míg januárral összehasonlítva 0,5 százalékkal emelkedtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft