"CSOMAG" címkével ellátott hírek
November 1-jével ismét változik a Wizz Air diszkont légitársaság poggyász-szabályzata, aminek alapján minden utas ingyen felvihet legalább egy kézipoggyászt a fedélzetre.
Feladta magát a rendőrségen a fentanilt tartalmazó reptéri csomag miatt körözött férfi hétfőn - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a honlapján.
A Magyar Postánál bevezetett csomagfeladási korlátozás a magánszemélyeket nem érinti - közölte a Magyar Posta az MTI megkeresésére.
Egy új rendelet miatt előfordulhat, hogy a külföldi webáruházból rendelt küldeményt nem viszi ki a posta.
Van, aki még december 19-én adta fel a csomagot, ami még mindig „úton van.”
Rendőrségi vizsgálat miatt ideiglenesen szünetel a budapesti Keleti pályaudvar utas- és vonatforgalma; a pályaudvart lezárták - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese hétfő délelőtt az MTI-t. Az intézkedést egy magára hagyott csomag miatt rendelték el.
A karácsonyi időszakban akár ötven nap is lehet a megrendelt áru átfutási ideje, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Magyar Posta közös közleményében azt írta, mintegy 15 millió csomag kezelésével számolnak.
A berlini Tegel nemzetközi repülőtéren több mint egy héttel a Niklas orkán elvonulása után még mindig hegyekben állnak a poggyászok, amelyeket a vihar miatt nem lehetett be- vagy kirakodni.
Az EU-n kívülről rendelt árut vámkezeltetni kell, a távol-keleti webáruházaknál az átfutási idő bő egy hónap lehet, ha pedig nem egyértelmű, mi és mennyiért van a csomagban, az eljárás még tovább húzódhat.
Az idén már 250 elvesztett poggyászt szolgáltatott vissza tulajdonosának a MÁV a Mávdirekt vonalra érkezett telefonhívások nyomán - tájékoztatta a vasúttársaság pénteken az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft