"CSÓNAK" címkével ellátott hírek
Szegeden tanuló külföldiek borultak be a csónakjukkal.
A két csónakon összesen 130 ember utazott.
A Nagy-Britanniát Franciaországtól elválasztó La Manche-csatornából mentettek ki 19 migránst, akik felfújható csónakkal próbálták elérni a brit partokat.
Mintegy 2400 doboz ukrán dohányárut találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vámőrhajós járőrei egy csempészetre átalakított horgászcsónakban a Tiszán - közölte az adóhatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
Felborult egy csónak A varázsfuvola című Mozart-opera kedd esti bregenzi előadása közben, s a rajta tartózkodó énekesek egy tó sekély vízébe estek, ami miatt fél órára meg kellett szakítani a produkciót.
Közel háromszáz menekültet mentett meg Málta partjainál a katonaság; a Líbiából útnak indult bevándorlók csónakja a szigetországtól mintegy 100 kilométerre kezdett el süllyedni - jelentették csütörtökön a máltai hatóságok.
Az ismert környezetvédő, Erin Brockovich egy rutinfeladattal bukott le a rendőrök előtt. Erin Brockovich, aki az Erin Brockovich, zűrös természet című (Julia Roberts által megszemélyesített környezetvédő) filmmel tett nemzetközi hírnévre, a napokban részegen irányította hajóját.
Bronzkori csónakflottát találtak egy brit kőfejtőben. A háromezer éves csónakok jól megőrződtek, egyikük még "üzemképes" is, nem süllyed el vízben.
Módosulhatnak a hajózási tárgyú jogszabályok: a hajózási szabályzat a változtatással visszatérne a több évtizedes balatoni gyakorlathoz, a csónakokat lehetne szabadon, kikötőn kívül tárolni a nádas védelmének szem előtt tartásával - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kommunikációs főosztálya az MTI-vel.
Öt eltűnt francia turistát, köztük egy 15 éves fiút keresnek a hatóságok - vált ismertté a máltai kormány keddi közleményéből.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés