"CZEGLÉDINÉ SZAPPANOS ANITA" címkével ellátott hírek
Karácsonyi ebéddel búcsúztatta az évet péntek kora délután a Gyulai Szakképzési Centrum (GySzC) kollektívája – mégpedig a gyulai bázis legszebb helyiségében, a Harruckern szakiskola Wenckheim konferenciatermében. A talpalávalót az iskola kórusa szolgáltatta.
A Gyulai SzC Harruckern János Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium alapítványa, a Korszerű és Hagyományokat Ápoló Szakképzési Alapítvány is belépett a (viharsarki) koraszülött-mentőautó megvásárlását segítők körébe. Az ünnepélyes, protokolláris pillanat hétfőn, a Harruckern szakiskola Wenckheim konferenciatermében zajlott.
A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma idén is részt vett a Szakmák Éjszakája névre anyakönyvezett országos rendezvénysorozaton. Az intézmény osztály és tanműhely kapui pénteken 18-22 óra között nyitva állt minden számos szakmára szomjazó szempár számára.
Az utóbbi időben számos kacskaringós életutat mutattunk be a hír6.hu virtuális hasábjain. Ha egytől-háromig értékelnénk megkérdezetteket, akkor Czeglédiné Szappanos Anita portréja mindenképp dobogós helyen végezne, hiszen ő a munkahelyén a szó szerint a Jolly Joker (egyáltalán nem túlzás a szuperlatívusz kifejezés). A minap Anitánál, a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolájának és Kollégiumának az igazgatójánál jártam. Csak hátra kellett dőlni, és mesélt és mesélt. Tegeződtünk; így könnyebb volt.
Az utóbbi időben számos kacskaringós életutat mutattunk be a hír6.hu virtuális hasábjain. Ha egytől-háromig értékelnénk megkérdezetteket, akkor Czeglédiné Szappanos Anita portréja mindenképp dobogós helyen végezne, hiszen ő a munkahelyén a szó szerint a Jolly Joker (egyáltalán nem túlzás a szuperlatívusz kifejezés). A minap Anitánál, a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskolájának és Kollégiumának az igazgatójánál jártunk.