"CZITOR ATTILA" címkével ellátott hírek
Szerencsés alkat. Valahogyan mindenben megtalálja a jót. Nem megkeresi, hanem megtalálja, szinte magától. Így volt ez, mióta az eszét tudja. Aztán egészen fiatalon véget vetett minden jójelölt helyzetnek, mert megtalálta a legjobbat.
Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház direktora a szombat délutáni évadzáró gálaműsort a korábbi évektől eltérően, az utcáról a színházba vitte – persze ebben megosztott főszerepet játszott a narancs-riasztás, és az eső is.
A Kolozsvári bíró Hunyadi Mátyásnéja, azaz Beatrix királynője, valamint Az aranyszőrű bárány igazmondó juhásza (több verzében is) kelt életre kedden, a békéscsabai Ibsen udvaron, a TeÁtriumban. Ezúttal a nyár utolsó Családi délutánján Kara Tünde (Tücsi) és Czitor Attila (CzA.), a Jókai színház művészei fogadták a szökőkutak zuhatagából kilépő érdeklődőket. Számtalan igazságossal találkoztunk, de Beatrix csak Tücsi lehetett.
A Kolozsvári bíró Hunyadi Mátyásnéja, azaz Beatrix királynője, valamint Az aranyszőrű bárány igazmondó juhásza (több verzében is) kelt életre kedden, a békéscsabai Ibsen udvaron, a TeÁtriumban. Ezúttal a nyár utolsó Családi délutánján Kara Tünde (Tücsi) és Czitor Attila, a Jókai színház művészei fogadták a szökőkutak zuhatagából kilépő érdeklődőket. Számtalan igazságossal találkoztunk, de Beatrix csak Tücsi lehetett. A koraalkonyat házigazdája Bali-Hatala Boglárka, a Csaba TV főszerkesztője volt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft