"DAGANAT" címkével ellátott hírek
Ír tudósok felfedezték, miért lehetnek rákosok az elhízott emberek
Kilenc nő halt meg az Egyesült Államokban egy ritka daganatos betegségben, amelyet feltehetően mellimplantátum váltott ki. Az egészségügyi hatóságok országszerte több mint 350 hasonló megbetegedést tapasztaltak.
A rák halálos terjedését a szervezetben 75 százalékkal sikerült csökkenteniük állatkísérletekben a cambridge-i Sanger Intézet tudósainak.
A betegségeket túl későn ismerik fel, az EU más országaiban nagyobb az esély a gyógyulásra.
Onkológia: a rákbetegek gyógyító kórházi osztálya. Sajnos az a hely, ahol a kór az esetek többségében erősebb a segítségnél. Bár szinte naponta nő a gyógyítók esélye, és igaz az is, hogy a rákkutatók erőfeszítéseit egyre sűrűbben koronázza siker, ám mivel nagyon komoly hátrányból indultak, nagyon messze vannak a teljes megoldástól. A kutatóknak jó pár évre szükségük lesz még arra, hogy a biztos gyógyítás eszközeivel szereljék fel a világ rákgyógyító orvosait.
Végrehajtottak az Egyesült Államokban az első sikeres pénisz transzplantációt.
Daganatos sejteket alakítottak át immunsejtekké a Stanford Egyetem tudósai, a felfedezés révén távlatilag alternatív terápiát dolgozhatnak ki az egyik legagresszívabb leukémiaféleség kezelésére.
Az 55 éves amerikai színész képviselője megerősítette az amerikai honlapok híreit. A Tmz.com társasági portál adott hírt arról, hogy Kilmert hétfőn torokrák gyanújával szállították kórházba.
Tizenkét kilogrammos daganatot távolítottak el egy 78 éves, veserákos férfi testéből az Országos Onkológiai Intézetben. Az életmentő műtét jól sikerül, a beteg otthonában lábadozik - közölte az intézmény szombaton az MTI-vel.
Jóindulatú daganatot találtak az énekes egyik hangszálán. Koncertjei elmaradnak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft