"DAMASZKUSZ" címkével ellátott hírek
A forrás nem zárta ki, hogy a halálos áldozatok száma növekedhet, mivel több sebesült állapota súlyos.
Legkevesebb huszonöten meghaltak szerdán Damaszkuszban egy öngyilkos robbantó merényletében.
Az izraeli légierő légicsapást mért szerdára virradóra Damaszkusz határánál egy Libanonba tartó katonai konvojra - jelentette arab forrásokra hivatkozva szerda reggel az izraeli média.
A Reuters beszámolója szerint még zöldségekhez és más, tápanyagokban bővelkedő, alapvető élelmiszerhez is hozzá lehet jutni. Az más kérdés, hogy akinek pénze van, az sem igen boldogul, hisz egy kiló hús közel 15ezer forintnak megfelelő összegbe kerül.
Lemészárolhatták a dzsihadisták a Damaszkusz melletti cementgyárnál elfogott civilek több mint felét. Csütörtökön 250 munkást ejtettek túszul, pénteki hírforrások szerint 175 emberrel végeztek.
Damaszkusz közelében 31 katona, köztük tábornokok vesztették életüket a lázadók merényletében - közölték ellenzéki források vasárnap este.
Aknagránát csapódott be Kína damaszkuszi nagykövetségének területén, egy szíriai alkalmazott könnyebben megsérült, az épületkomplexum falában kár keletkezett, ablaküvegek törtek be - jelentette a kínai média kedden.
A vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) megerősítette szombaton, hogy Szíria határidőre átadta a vegyifegyver-készleteiről szóló listát. A szeptember 14-i orosz-amerikai megállapodásban szeptember 21-i határidő szerepel.
A szíriai kormány eljuttatta a vegyifegyver-készleteit listázó első nyilatkozatot a Vegyifegyver-tilalmi Szervezethez (OPCW) - közölte pénteken a hágai szervezet.
A szíriai kormány beleegyezett vegyifegyver-arzenálja nemzetközi felügyelet alá helyezésébe, hogy ezzel megelőzzék az amerikai agressziót.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft