"DÁRDAI PÁL" címkével ellátott hírek
A magyar labdarúgó-válogatott egyik szövetségi kapitánya sem keresett többet havi 10 millió forintnál - áll a sportági szövetség (MLSZ) csütörtöki közleményében.
A Hertha BSC Berlin első német csapatként csatlakozott az (afro-)amerikai sportolók tiltakozásához. Szombati meccsük előtt térdre ereszkedtek, hogy így harcoljanak egy nyitott társadalomért.
A német labdarúgó-bajnokság honlapján Dárdai Pált választották az ősz legjobb edzőjének.
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál szerint nem a nagycsapatoknak kedvez a FIFA döntése.
Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője érdekes fogadást kötött az egyik televíziós műsorvezetővel, ugyanis ígéretet tett, ha megnyerik a Német Kupát, kékre festi a haját.
A Hertha BSC kispadján ülő Dárdai Pált választották meg egy közönségszavazás során az év edzőjének Berlinben.
Egy motoros rálőtt a Hertha BSC buszára vasárnap este; senki sem sérült meg.
Dárdai Pál utoljára azt kérte a Hertha BSC vezetőitől, hogy legalább a két szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre engedjék meg neki, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya maradjon, de - szerinte érhető okokból - ehhez nem járultak hozzá.
Dárdai Pál szerint megfelelő rendszert építettek fel a magyar labdarúgó-válogatottnál, amely nélküle is kiharcolja a jövő évi Európa-bajnokságon való szereplés jogát.
Az Európa-bajnoki selejtezősorozatból hátralévő négy mérkőzésen Dárdai Pál helyett Bernd Storck irányítja a magyar labdarúgó-válogatottat.