"DAVID BOWIE" címkével ellátott hírek
David Bowie első ismert stúdiófelvétele a becsült ár négyszereséért, csaknem 40 ezer fontért (14,5 millió forintért) kelt el a brit Newton-le-Willows-ban tartott aukción.
Nagy popkulturális együttállás: ma van Elvis Presley és David Bowie születésnapja.
A tavaly januárban elhunyt David Bowie-t a legjobb brit férfi előadó és a legjobb album, Leonard Cohen tavaly novemberben elhunyt kanadai énekest a legjobb külföldi férfi előadó kategóriájában jelölték posztumusz díjra a Brit Awardson.
David Bowie három hónappal a halála előtt tudta meg, hogy betegsége gyógyíthatatlan - írta a BBC, mely szombaton sugározza a tavaly januárban elhunyt énekesről készült dokumentumfilmjét.
Közadakozásból sikerült összegyűjteni a százezer fontot (37 millió forintot), amelyből szobrot állítanak David Bowie emlékére a buckinghamshire-i Aylesburyben.
A város zenészei és képzőművészei emlékeznek a januárban elhunyt korszakalkotó ikonra.
Ashes to Ashes - hommage á David Bowie címmel magyar színészek és zenészek Bowie-számokkal emlékeznek meg a január 10-én elhunyt brit művészről április 2-án, szombaton este a Gödör Klub színpadán.
Az amerikai sztárénekesnő több dalból álló Bowie-egyveleget ad majd elő a Grammy-n.
S míg a galád bulvár szemérmetlenül huzigálja lefelé, a múlt-múlt vasárnap elhunyt David Bowie-ról a leplet (homoszexualitás, bi… stb.), én az eleganciájáról szólnék. Életműve mellett szeretnék egy másik életmódot lefesteni az ikonról. Ennyivel tartozom neki.
Koncertet rendeznek február 24-én az újbudai A38 hajón a közelmúltban elhunyt David Bowie emlékére. A magyar zenészek Bowie-számokkal emlékeznek a brit sztárra, a fellépők jótékony célra ajánlják fel a bevételt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó