"DEMJÁN SÁNDOR" címkével ellátott hírek
A Nemzetgazdasági Minisztérium 5 milliárdot költhet létszámleépítések kezelésére.
Az 1988-ban alakult Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) neve egyet jelent egy univerzális, sokféle szolgáltatást nyújtó, kulturális missziót folytató szakmai érdekképviselettel. Békés megyei szervezete 1990 óta működik, és egyre szélesebb körben ismert a tevékenysége, sokféle szolgáltatása révén. A minap Nagy Mihály Lászlóval, a VOSZ megyei elnökével a 2016. évi tervekről, feladatokról beszélgettünk a hír6.hu bázisán.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Békés Megyei Szervezete 2006 óta, tizedjére rendezte meg péntek este a Príma-díjátadó Gálát Békéscsabán.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a Román Munkaadók Nemzeti Szövetségével (UNPR) írt alá partnerségi szerződést pénteken, amelynek célja a két ország vállalkozásainak segítése.
Életműdíjat kapott Demján Sándor; a TriGranit elnökét Varsóban a EUROBUILD magazinnak, a régió legsikeresebb vállalatait, fejlesztéseit és üzletembereit díjazó gáláján tüntették ki - közölte a TriGranit csütörtökön az MTI-vel.
Ausztriában töltötte az óév utolsó napjait a Csongrádi Borvidék települési önkormányzat képviselő-testülete által idén Pro Urbe–Csongrád díjjal kitüntetett borásza, a bokrosi Ungerbauer György. Igazán jó évet tudhat maga mögött a szőlész-borász kertészmérnök, mivel 22 társával egyetemben helyet kapott a Mesterségem címere, borász című országos szakkönyvben is.
Jó irányba tett lépéseknek tartotta a foglalkoztatást segítő adócsökkentéseket, különösen a munkahelyvédelmi akciótervet Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ügyvezető elnöke, a szervezet csütörtöki, kibővített elnökségi ülésén, amelyre kéthetes konzultációsorozatának zárásaként ellátogatott Orbán Viktor miniszterelnök.
Demján Sándor szerint mielőbbi döntésre van szükség a kormány által meghirdetett, érdemi és hatékony munkahelyvédelmi tervről, hogy a kisvállalkozók mihamarabb érezhessék annak kedvező hatásait.
A kormány vizsgálja annak a lehetőségét, hogy a Gránit Bank alapjain hozzon létre állami bankot - értesült több, egymástól független piaci forrásból az origo.hu portál.
Két Békés megyei cég képviselője is díjat vehetett át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) év végi ünnepségén.