"DEMJÁN SÁNDOR" címkével ellátott hírek
Örök nyugalomra helyezték Demján Sándor nagyvállalkozót kedden Budapesten a Fiumei úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 19-es parcellájában.
A család csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Demján Sándort április 10-én 14 órakor, a Fiumei úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 19-es parcellájában helyezik végső nyugvóhelyére.
Demján Sándor sokszínű, mozgalmas, kreatív munkáját, karitatív tevékenyégét és offenzív vállalkozói magatartását emelte ki Csányi Sándor, Hernádi Zsolt és Parragh László az MTI-nek, akik üzlettársként, barátként és példaképként tekintettek a hétfőn elhunyt vállalkozóra.
Elhunyt Demján Sándor – közölte kedden délután a Gránit Pólus csoport a család tájékoztatása alapján.
A Nemzetgazdasági Minisztérium 5 milliárdot költhet létszámleépítések kezelésére.
Az 1988-ban alakult Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) neve egyet jelent egy univerzális, sokféle szolgáltatást nyújtó, kulturális missziót folytató szakmai érdekképviselettel. Békés megyei szervezete 1990 óta működik, és egyre szélesebb körben ismert a tevékenysége, sokféle szolgáltatása révén. A minap Nagy Mihály Lászlóval, a VOSZ megyei elnökével a 2016. évi tervekről, feladatokról beszélgettünk a hír6.hu bázisán.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Békés Megyei Szervezete 2006 óta, tizedjére rendezte meg péntek este a Príma-díjátadó Gálát Békéscsabán.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a Román Munkaadók Nemzeti Szövetségével (UNPR) írt alá partnerségi szerződést pénteken, amelynek célja a két ország vállalkozásainak segítése.
Életműdíjat kapott Demján Sándor; a TriGranit elnökét Varsóban a EUROBUILD magazinnak, a régió legsikeresebb vállalatait, fejlesztéseit és üzletembereit díjazó gáláján tüntették ki - közölte a TriGranit csütörtökön az MTI-vel.
Ausztriában töltötte az óév utolsó napjait a Csongrádi Borvidék települési önkormányzat képviselő-testülete által idén Pro Urbe–Csongrád díjjal kitüntetett borásza, a bokrosi Ungerbauer György. Igazán jó évet tudhat maga mögött a szőlész-borász kertészmérnök, mivel 22 társával egyetemben helyet kapott a Mesterségem címere, borász című országos szakkönyvben is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó