"DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ" címkével ellátott hírek
A Demokratikus Koalíció sürgeti, hogy a kormány kártalanítsa azokat a rokkantnyugdíjasokat, akiknek jogsértő módon változtatták meg a minősítését.
Magyarországon hivatalosan is diktatúra van - jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettese hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.
Az uniós pénzek a magyar családoknak járnak nem pedig az Orbán családnak - kommentálta a DK frakciószóvivője az EP csütörtöki döntését.
Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfőn bejelentette, hogy Botka László, az MSZP volt miniszterelnök-jelöltje lemondásával beismerte stratégiájának teljes kudarcát. És azt is, hogy amerikai kampányemberek segítik a DK-t.
A Demokratikus Koalíció szerint az alaptörvény hetedik módosításával a kormány az "álnépszavazástól" távol maradó mintegy ötmillió ember akaratát veszi semmibe.
A Demokratikus Koalíció szerint a kormánynak be kell ismernie, hogy tönkretette az oktatást és el kell kezdenie megvalósítani a tanárok követeléseit.
A Demokratikus Koalíció (DK) jogosnak tartja és támogatja a szülők azon tiltakozását, amely arról szól, hogy hétfőn nem engedik iskolába gyermeküket a kormány oktatáspolitikája elleni tiltakozásként.
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a Miniszterelnökséget vezető Lázár János egy olyan vadászaton vett részt, amelyen törvénysértő módon kiskorú gyermek kezébe is fegyvert adtak.
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a kormány bűncselekmény elkövetésére kényszeríti a rendőröket azzal, hogy a horvát-magyar határon nem engedi a menekültek új szabályok szerinti feltartóztatását.
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a 120 ezer menekült elosztásáról szóló javaslat európai parlamenti (EP) elfogadásával hivatalossá vált: az európai megoldás készen van, már csak Orbán Viktor magyar miniszterelnök áll az útjában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft