"DER SPIEGEL" címkével ellátott hírek
A Le Soir című belga napilap és a Politico brüsszeli hírportál a magyar miniszterelnök politikája körül az Európai Néppártban (EPP) kialakult feszültség kapcsán, míg a Spiegel Online című független német hírportál a kormány emlékezetpolitikájával kapcsolatban foglalkozott pénteken Magyarországgal.
A jogállamiság magyarországi helyzetével foglalkozó, úgynevezett Sargentini-jelentéssel kapcsolatban közölt cikket szombati számában a Der Spiegel című független német hírmagazin.
A Der Spiegel című német hírmagazin szombati számában Kiüresített demokrácia címmel közölt kommentárt.
Nyugati titkosszolgálatok szerint Bassár el-Aszad szíriai elnök továbbra is nukleáris fegyver kifejlesztésére törekszik, és egy titkos, föld alatti létesítményben nagyszabású atomprogramot indított - írta a Der Spiegel.
A Der Spiegel című német hírmagazin az Európai Bizottság oktatási, kulturális, ifjúsági és az uniós állampolgársághoz köthető ügyekkel foglalkozó biztosi posztjára jelölt Navracsics Tiborról közölt portrét vasárnap megjelent számában.
A kisebbségi jelképhasználat körül kirobbant magyar-román vitáról közölt beszámolót a Spiegel Online német hírportál. A Diplomáciai válság: Magyarország zászlóháborúba vonul Románia ellen című cikkében Keno Verseck azt írta, hogy a két uniós tagország viszonyában kialakult "mély diplomáciai válság" kiváltó oka "egy kicsinyes vita egy történelmi zászlóról". "A nacionalista hisztéria a kormányokat segíti a választási harcban" - tette hozzá.
Terjedelmes elemzést közölt a magyar belpolitikáról hétfőn megjelent, friss számában a Der Spiegel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft