"DIÉTA" címkével ellátott hírek
Sok a tévhit a gyermekek diétájáról, ezekkel főként az interneten ismerkednek meg a szülők - mondta Lukasz Rebeka dietetikus szombat reggel az M1 aktuális csatornán.
Az elnök nagyon egészséges, csak le kell fogynia - mondta Ronny Jackson, a Fehér Ház orvosa, aki kedden sajtótájékoztatón ismertette a múlt pénteken Donald Trump elnökön végzett orvosi vizsgálat eredményeit.
A túlsúly csökkentésével sok betegség kockázata mérsékelhető, ám a szélsőséges diéták hiányállapotot is okozhatnak – figyelmeztet az újévi fogyókúrás fogadalmak kapcsán az Ételintolerancia és Ételallergia Társaság.
Aki egészséges, akinek nincs orvosilag diagnosztizált problémája, annak nem kell diétát tartania az ünnepi étkezések után sem - mondta Miháldy Kinga dietetikus az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.
Kipróbáltuk, létezik. Az ígért, esetenként nyolc kilónyi súlyvesztés nem minden áldozat nélkül, de összehozható.
Hogyan? Semmiképpen se válassz rövidtávú divatdiétát, mert ezeket nem lehet hosszú ideig betartani, és ha valaki nincs megelégedve magával, akkor azt örökre meg szeretné változtatni, nemcsak pár hónap erejéig. Sajnos van egy rossz hírem, az évek óta felszedett kilók nem repülnek le olyan könnyen, fel viszont annál inkább könnyen jönnek.
Temérdek fogyókúrás ötlet látott már napvilágot, köztük őrültebbnél őrültebbek is. Ilyen a galandférges fogyókúra is.
Naomi Campbell soha nem diétázik, még csak nem is sportol, mégis fantasztikusan néz ki.
A tejfehérje, a tojásfehérje és a tojássárgája, egyes gabonafélék és olajos magvak okoznak a leggyakrabban puffadást, hasfeszülést, hasmenést, székrekedést és gyomorgörcsöt.
Egész jól fogyasztanak a horrorfilmek: akit nagyon magukkal ragadnak, annak a szervezete annyi energiát éget el, amennyit egy szelet csokoládé tartalmaz.