"DÍJÁTADÓ" címkével ellátott hírek
Noha péntek délelőtt még derekasan zakatolt az ország összes iskolája, néhány diáknak azonban más dolga is akadt... Például, hogy a békéscsabai Meseházban átvegyék a KÉZKIVIRÁGZÁSOK című rajzpályázat által nyert jutalmukat. Nevezni csak szépen: képeslap méretben lehetett.
Első alkalommal díjazták a színházművészet mellett a cirkusz- és táncművészeket szerdán, az V. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál Díjátadó Gálán Szarvason.
A Televíziós Újságírás Díjak kiosztásán Sebestyén Balázs, az egyik díjazott köszönőbeszédében azt mondta, az RTL már csak egy kis sziget a magyar médiában, a TV2-ben történtek pedig reméli, hogy csak egy rossz álom.
5. alkalommal hirdették meg a Budapest Bank Békéscsabáért Programot, amelyben civil szervezetek pályázhattak támogatásért, amelyet egészségfejlesztési és környezetvédelmi projektek megvalósításához használhatnak fel.
Átadták az Európai Polgári Díjat Davidovics Lászlónak, a Dél-Alföld - Európai Unió Egyesület elnökének, a gyomaendrődi Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakképző Iskola és Kollégium igazgatójának szombaton Békéscsabán.
Izgatottságtól kissé felpörgött gyerekek és büszke szülők lepték el a békéscsabai könyvtár épületét. Valami készült. Nagyon sok valami készült.
A Holtodiglan című mozit jutalmazták a legjobb alkotásnak járó díjjal a Hollywoodi Filmdíjak kiosztóján.
A szokásos év végi filmes díjátadó szezont péntek este a Hollywoodi Filmdíjak (Hollywood Film Awards) gálája nyitja, amelyet a CBS csatorna első alkalommal élőben is közvetít Észak-Amerikában.
Kellerné Egresi Zsuzsanna értékesítési vezető vehette át pénteken a Veszprémi Petőfi Színházban a Bujtor-emlékgyűrűt, melyet a színházi háttérdolgozók elismerésére alapított az öt évvel ezelőtt elhunyt színművész-rendező Bujtor István özvegye.
A Modern család ötödször is esélyes a televíziós Oscarra a vígjátéksorozatok közt, Bryan Cranston, a Totál szívás sztárja 4. trófeáját gyűjtheti be a legjobb drámai színész kategóriában. A tévécsatornák versengésében az elemzők idén is az HBO győzelmét jósolják.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft