"DÍJÁTADÓ" címkével ellátott hírek
Hét kategória elismerését zsebelte be Justin Timberlake a Billboard Music Awards gáláján vasárnap: többek között a legjobb művésznek, a legjobb Rhythm and Blues albumnak és a legjobb férfi előadónak járó díjat vihette haza.
Budapest, 2014. május 5., hétfő (MTI) - Többek között Erdei Zsolt, profi ökölvívó világbajnok és Miklós Edit, a szocsi téli olimpia hetedik helyezett sízője vehetett át elismerést a Magyar Sport Napja alkalmából hétfőn az Emberi Erőforrások Minisztériumában (Emmi).
Átadták az idei Nemzetközi Operadíjakat hétfő este Londonban: a múlt hónapban elhunyt sztárintendáns, Gerard Mortier posztumusz életműdíjat kapott, és Züriché lett a legjobb operaház.
A díjátadót - a díj 1953-as alapítása óta először - Ybl Miklós egyik legjelentősebb épületében, a budapesti Magyar Állami Operaházban tartották.
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk alkalmából állami kitüntetéseket, művészeti és szakmai díjakat adott át 2014. március 14-én a budapesti Szépművészeti Múzeumban. Művészeti és szakmai díjakat adott át Balog Zoltán
Makó városa 1999-ben, Páger Antal születésének 100. évfordulójának évében, mint szülőváros felvállalta Páger Antal szellemi hagyatékának ápolását, gondozását. Ennek a hagyományápolásnak több eleme van, legfontosabb eleme, hogy évente emlékrendezvényt tartunk a színészóriás születésnapján: Január 29-én (illetve ehhez a dátumhoz legközelebb eső vasárnapon).
Élsportolókat és edzőiket, sportvezetőket köszöntöttek a Békéscsabai Városháza Dísztermében szerdán. A már hagyománnyá vált fogadáson a város vezetői azokat részesítették elismerésben, akik az elmúlt esztendőben jelentős eredményeket értek el, világversenyen vettek részt, és ott sikeresek voltak, így nemzetközi szinten is letették a névjegyüket.
Ez év tavaszára újult meg a békéscsabai Széchenyi ligetben található Lischka Lipót Tanösvény. A tanösvény gondozója, és hasznosítója a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület, amely szervezet a felújítást követően megjelent „Az év ökoturisztikai létesítménye” cím elnyerését célzó pályázatra jelentkezett.
Szombaton kezdődött Békésen a XV. Madzagfalvi Napok, ahol kicsik és nagyok is egyaránt jól szórakoztak. Gumivár, vattacukor és táncműsor szórakoztatta a közönséget, de a színpad környékén díjátadókra is sor került. Díjazták Békésen a fiatalok kiemelkedő munkáját és a „Virágos Békés” környezetszépítő verseny résztvevőit is.
A békési oktatási egység néhány tanulója úgy gondolta, hogy a szorgos hétköznapokban kipróbálják milyen is az önkéntes munka.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft