"DÍJÁTADÓ" címkével ellátott hírek
Fennállásának 20. évfordulója alkalmából tartotta meg jubileumi emlékülését az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága. Az ünnepségen csongrád megyei segítőket is díjaztak.
Barbra Streisand 36 év után újra énekelni fog az Oscar-díjátadó gálán, a színész-rendező ugyan rendszeres vendége a ceremóniának, énekesként viszont eddig csak egyszer lépett színpadra a nagyszabású eseményen. Az idei - február 24-i - gála szervezői szerdán jelentették be, hogy a díva énekelni fog, azt azonban nem közölték, mit ad elő.
Utánpótlás kategóriában is tervez díjat átadni a Magyar Fair Play Bizottság.
A 130 éve született zeneszerző alkotásai és a magyar nyertes darabok hangzanak el az In Memoriam Kodály Zoltán elnevezésű nemzetközi zeneszerzőverseny díjátadó hangversenyén csütörtök este a Művészetek Palotájában.
Clint Eastwood lányát választották a díjkiosztó gálaestjükön közreműködő új Miss Golden Globe-nak.
Háborúk és egyéb konfliktusok gyermekáldozatainak javára ajánlják fel azt a pénzt, amit az idén elnyert Nobel-békedíjjal kap az Európai Unió - jelentették be szerdán Brüsszelben. A díj idén mintegy 930 ezer eurót jelent. Az Európai Bizottság egyelőre elvi döntést hozott a pénz ilyen célú felhasználásáról, a kedvezményezettek kiválasztásának szempontjairól a következő hetekben határoznak.
Két sikerprodukcióval zárja idei évadát a Vízi Színház. Csütörtökön és pénteken európai művészi szintű előadások láthatók Szarvason.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi gáláján a bajnok Debrecen csapatának tagjai "vitték el" a szezon legjobbjainak járó díjak többségét: Szakály Péter az év játékosa, Kondás Elemér a legjobb edző, Bódi Ádám pedig az év felfedezettje lett az elmúlt szezonban.
Magyar idő szerint hétfő hajnalban kiosztották a 2012-es Oscar-díjakat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft