"DÍJAZÁS" címkével ellátott hírek
Mi történt?, kérdezték többen is jó néhányan (nemcsak) tőlem péntek délelőtt, a békéscsabai Bartók Béla út 1-3. előtti rendőrségi intézmény előtt, amikor meglátták a közel tucatnyi egyenruhást. Az már csak csillagszóró volt a karácsonyfán, hogy egy ideig karos forgalomirányítás is zajlott a Szabadság tér-Bartók Béla út-Dózsa György út-Bánszkeho utca csomópontjában…
A Mesteredzői Díjakról, az Edzői Életmű Díjról, valamint Az év edzője és Az év szövetségi kapitánya címről döntött a Magyar Edzők Társasága (MET).
Az ötkarikás játékok programjában nem szereplő sportágak 2015-ben legjobban teljesítő versenyzőit díjazta kedden a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nem olimpia sportágak szakmai tagozata. Az első alkalommal odaítélt Leyrer Richárd Sportvezetői Díjat Nyíri Iván kapta.
Fesztivál, verseskötet, film, autistákat segítő koncert és vállalkozókat támogató program is indul az év legjobb magyar teljesítményeit kereső Highlights of Hungary versenyen.
A magyar színház- és filmművészet szolgálatában nyújtott magas színvonalú és odaadó munkásságáért Vándor Éva Jászai Mari-díjas színművésznek és Reviczky Gábor Kossuth-díjas színművésznek ítélte oda a Tolnay Klári-díjat a Tolnay Klári Kulturális és Művészeti Egyesület elnöksége.
Az idén ötödik alkalommal díjazták MagyarBrands elismeréssel a legjobb magyar vonatkozású márkákat, az üzleti ágazatban ismét a Rába, a fogyasztói szektorban pedig a Pick lett a legkiválóbb.
Országszerte véradásokat szervezett a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) június 14-én, a véradók világnapján, és kihirdették a felsőoktatási véradóverseny győzteseit is a Budapesti Corvinus Egyetemen.
Európa legrangosabb startup-díjának, a The Europas Awardsnak az egyik kategóriáját - a legjobb alapítóknak járót - nyerte el kedd este Londonban a Prezi magyar szoftverfejlesztő cég - közölte a cég PR-menedzsere az MTI-vel.
Lebegő kisautó, tanulási segédeszköz és a szén nanocső kompozitok tudományos vizsgálata nyert a 23. Ifjúsági és Innovációs Tehetségkutató Versenyen.
Vasárnap jelent meg - többek között - a hír6.hu hasábjain az a cikk, amely szerint főállásúak lesznek a nevelőszülők januártól. A híradó.hu írása azonban Tóth Ágnes, a N.O.F.É.SZ. elnöke szerint valótlan adatot tartalmaz, most közöljük az általa szolgáltatott tényeket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó