"DIÓS ZSOLT" címkével ellátott hírek
Megérkezett! Tadammm! Ugye néhány hónapja, a békéscsabai származású Baukó Évi bájairól harsogott a világsajtó. De húsvétkor felszakadt a jég, megszólaltak a fanfárok, virágba borultak az orgonabokrok: egy oridzsi csabai lokálpatrióta, Diós Zsolt megnyerte a Honfoglaló hétfői adását. És ez most teljesen igazságtalan lenne, ugyanis az Alföldvíz Zrt. PR-szakemberén kívül a csabai Fábián Fanni is ott küzdött a stúdióban… És ugye az már csak hab a tortán, hogy a műsorvezető Szente Vajk (volt). Aki szintén színész, akarom mondani szintén csabeni (de ő elszármazott).
Figyelem! Holnaptól kezdődik a meteorológiai tél. Ebből kifolyólag Diós Zsolttal, az Alföldvíz Zrt. PR-munkatársával beszélgettem.
Az Alföldvíz Zrt., mint az ország egyik legnagyobb vízközmű-szolgáltatója, fontosnak tartja és támogatja a szakemberképzést.
Az Alföldvíz Zrt. a víz világnapja (március 22.) alkalmából idén is meghirdette a túlzás nélkül hagyományosnak tekinthető rajzpályázatát. A „Szennyvizek? Tiszta vizet!” mottó szellemében, a pályázatot „Miként véded környezetedet? címmel írták ki – Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megye óvodásai és általános iskolásai részére. A díjátadó pedig Föld napja (április 22.) előtti napon, pénteken a békéscsabai Széchenyi Liget, Körösök Völgye Látogatóközpontban zajlott.
Vajon mit keresnek a szombat délelőtt, a békéscsabai Zöld Csütörtök Természetvédő Kör által kihelyezett denevérodúk Szabadkígyóson, amikor a GPS szerint már javában az újkígyósi vízműtelepen járunk? Vajon az Alföldvíz Zrt. miért foglalkozik a denevérrel, ahelyett, hogy inkább mondjuk a tőkés récére koncentrálna? És egyáltalán, miképp lehet celeb a denevér, hiszen a nevében ott a vér, tehát vad, és ráadásul szárnya van, de nem madár. Pedig 2016 emlősei ezek a drága bőregerek. Hát akkor, harcra fel, védeni kell! Beszámoló egy kirándulásról.
Szó szerint a legjobb helyekre kerültek az Alföld Zrt., háromfordulós Vízzel, lélekkel című környezetvédelmi nyereményjáték 250 ezer forint értékű családi, balatoni nyaralási nyereményei. De ki az, aki nem ujjong kishazánkban, ha ajándékba kapja egy hétre a magyar tengert? A díjátadás ma (az európai nemzeti parkok napján) zajlott a szolgáltató békéscsabai központjában.
Minden bizonnyal sokunknak bekapcsolt az agyszerver frissítő-önindítógombja, amikor a múlt hét óta futó egyik reality show-ban szereplő, békéscsabai származású Gyúrós Józsi kismozija a piacra került. Az anyag erőssége, hogy a fess fiatalember bő másfél percben összetolta azt, ami egy géniusznak még másfél órában sem jön össze. Azaz az lét elviselhető könnyűségét. A nagyija nyakán héderező Gyúrós Józsi miután felvázolta a jövőt – ezrek megvilágosodtak, és mindenüket kukába dobva hazaköltöztek az anyukájukhoz vagy a nagymamájukhoz. Azonban eljött e hét kedd estéje, és egy, a bérből és fizetésből élő családapa, név szerint Diós Zsolt (szintén csabai lakos) megjelent a királyi csatorna: A következő! című műsorában, és mindent elrontott. Gyúrós Joca vs. Diózs Zsoca.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó