"DK" címkével ellátott hírek
Fő ellenfelünk a Fidesz, a nagyobbik kormánypártot kell legyőzni, attól kell mandátumokat elvenni - jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) választási listájának vezetője szombaton Budapesten, az ellenzéki párt kampányát lezáró sajtótájékoztatóján.
A Demokratikus Koalíció Navracsics Tiborhoz, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosához fordul a Magyar Tudományos Akadémia ügyében - jelentette be a párt frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten.
A Demokratikus Koalíció egységes és kiszámítható párt, amely a megalakulása óta egyetlen jelentős politikai fordulatot sem tett - mondta Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke a DK európai kampánynyitó rendezvényén, vasárnap Budapesten.
A Demokratikus Koalíció sürgeti, hogy a kormány kártalanítsa azokat a rokkantnyugdíjasokat, akiknek jogsértő módon változtatták meg a minősítését.
A Demokratikus Koalíció kifogásolja, hogy míg a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) egy hackertámadás miatt megbüntette a pártot, nem indított eljárást más - például a Belügyminisztériumot érintő - adatvédelmi ügyekben.
A Demokratikus Koalíció (DK) azzal vádolja a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot (NAIH), hogy a pártra frissen kiszabott pénzbüntetéssel beavatkozik az európai parlamenti választási kampányba, és megpróbálja ellehetetleníteni a DK választási esélyeit.
A Demokratikus Koalíció képviselői nem fogják megszavazni a kormány családvédelmi akciótervét, mert az ellenzéki párt szerint a program nem a magyar családokat, hanem csak azok egy kis részét, elsősorban a vagyonosabbakat támogatja.
Tovább nőtt a Fidesz-KDNP támogatottsága márciusban, egy most vasárnap esedékes európai parlamenti (EP-) választáson 56 százalékot és ezzel 14 mandátumot szerezne - közölte a Nézőpont Intézet hétfőn.
Az ellenzék benyújtotta az otthonápolási minimumról szóló közös határozati javaslatot a parlamentnek - közölte hétfőn a Demokratikus Koalíció alelnöke.
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint választási csalásra ad lehetőséget az a decemberi törvénymódosítás, amellyel kiterjesztették a levélben történő szavazás lehetőségét.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft