"DOMOKOS LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
Az online pénztárgépek és az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszer (ekáer) mellett a munka törvénykönyve módosítása, azon belül pedig az önkéntesen vállalható túlmunka is a gazdaság fehérítését szolgálja - mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
Együttműködési megállapodást kötött a Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Pénzügyi- Gazdasági Ellenőrök Egyesülete pénteken, a kormányhivatal békéscsabai centrumában.
Együttműködési megállapodást kötött a Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Pénzügyi- Gazdasági Ellenőrök Egyesülete pénteken, a kormányhivatal békéscsabai centrumában.
A kórházak hatékony működését segíti az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése - mondta az ÁSZ elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Persze szerencsére nem Újkígyós város által díszpolgárrá avanzsált Domokos László vezette Állami Számvevőszék (ÁSZ) hivatal lépéséről van szó, hanem egy ’89-es kulturgaleriről, amely a táncról, zenéről és némi mulatságról regélt országszerte.
Az új alaptörvény és az új számvevőszéki törvény 2011-es hatálybalépésével végérvényesen lezárult a következmények nélküli ellenőrzések korszaka Magyarországon - hangsúlyozta Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke a szervezet hétfői budapesti konferenciáján.
Egy éttermi hierarchia és annak megjelenési formái: első számú vezető a séf, ő felel mindenért, ő a főnök, minden konyhában csak egy van. Viselete fekete nadrág, kétsoros, aranygombos szakácskabát, a legnagyobb, magas szakácssapka. Őt követik a helyettesek, akik pepita nadrágot, kétsoros fekete gombos szakácskabátot, és valamivel kisebb szakácssapkát viselnek. A szakácsok öltözete fehér nadrág, egysoros szakácskabát, kisméretű szakácssapka. Utánuk következnek a segédek, a konyhai mészárosok és a konyhalányok, kiknek öltözékére vonatkozó kötelező előírás nincs, ruházatuknál egyetlen szempont a kifogástalan higiénia. Ez a klasszikus felállása egy étterem, egy szálloda vagy éppen egy közétkeztetést folytató konyhának. Feszes, szigorú protokoll szerint működnek ezek az üzemek. Nem is működhetnek másképpen, hiszen hatalmas felelősség nyugszik az ott dolgozók vállán, mert ők felelnek a hozzájuk betérők, az általuk kiszolgált vendégek egészségéért (is).
Az unió jól döntött, mikor a túlzottdeficit-eljárás alól kihozta Magyarországot, hiszen az adatok is azt bizonyították, hogy 2012-ben nagyot lépett előre az ország - mondta az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke - olvasható a hirado.hu oldalon.
Ezúttal Felcsúton mutatkozott be a Mintamenza. Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal, a Complete-Food Kft. és a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének Mintamenza Csapata Felcsúton rendezett konferenciát annak érdekéken, hogy elindítsák a közétkeztetést megújító, Országos Mintamenza Program Közép-Dunántúli programját.„ Egészséges helyi terméket a közétkeztetésbe!”
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) szerint célszerű lenne újragondolni az államadósság-mutató számítási módját, és azt is, miként lehetne jobban összehangolni az államadósság finanszírozását szolgáló és a monetáris politikai eszközök alkalmazását. Az ÁSZ ezt a Monetáris politika költségvetési kockázatai, különös tekintettel az adósságszabályra című tanulmányában állapította meg, amelyet pénteken sajtótájékoztatón mutattak be.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft