"DÓSA ZSUZSA" címkével ellátott hírek
Ismét nagyszabású produkcióra készül a szarvasi Cervinus Teátrum. Színre viszik a Hotel Menthol című musicalt, amely a Hungária együttes slágereire alapozva ígér felhőtlen szórakozást minden korosztálynak. Emellett természetesen sok minden más is szerepel a most kezdődő évad programjában. A kínálatról dr. Dósa Zsuzsa művészeti igazgatóval és Varga Viktor főrendezővel beszélgettünk.
A szarvasi Cervinus Teátrum művészeit már jól ismeri a színházszerető közönség. Legalábbis a színpadról. Mi azonban most szeretnénk Önöknek egy kicsit közelebbről is bemutatni őket. Az apropót a július 13-án kezdődő VI. Cervinus Művészeti Fesztivál szolgáltatja, melynek keretében a Vízi Színházban estéről-estére találkozhatnak majd a szarvasi teátrum tagjaival. Sorozatunk első részében Dr. Dósa Zsuzsa művészeti igazgatóval és Varga Viktor főrendezővel ültünk le beszélgetni.
Július 13-25. között immár hatodik alkalommal rendezik meg Szarvason a Cervinus Művészeti Fesztivált. A rendezvényről kedden sajtótájékoztatót tartottak, melyen a Cervinus Teátrum vezetői mellett a helyi önkormányzat is képviseltette magát.
Victor Haim Hazárdkeringő című darabját mutatta be pénteken a szarvasi Cervinus Teátrum a békéscsabai TeÁtrium-sorozaton belül. A színpadon egy férfi és egy nő: Angyal (Rubold Ödön) és a Nő (Dósa Zsuzsa) játszik a szó legszorosabb értelmében. A játék fődíja ugyanis a Mennyország, ha azonban a Nő kevés pontot ér el a kvázi kvíz-showban, akkor jöhet a tűzköves Pokol. Az est házigazdája dr. Ignácz Mihály, hírportálunk tulajdonosa volt.
Egy nő kétszázzal rohan a ködben… Egy különös találkozás élet és halál közt. Egy angyal és egy, az élet és a halál közti létben leledző hölgy különös játéka, a tét a mennybe vagy a pokolba jutás. A hagyomány ősidők óta létezik, és a játék életre halálra megy. Itt a purgatóriumban dől el minden, úgynevezett tisztítótűz, maga a játék. Victor Haïm: Hazárd keringő című komédiáját Varga Viktor rendezi,a főszerepekben Dósa Zsuzsát és Rubold Ödönt láthatja a közönség.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó