"DR. POLYÁK ZSOLT" címkével ellátott hírek
fogalmazott Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes kedd délelőtt, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság felújított létesítményének az átadóünnepségén. A Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. szám alatti markáns komplexumban zajló rendezvényen számos elöljáró, szerv, intézményvezető… és még mi is megjelentünk.
Mezőkovácsházán rendezték meg 17. alkalommal a Békés megyei polgárőrnapot, ahol a megyei rendőrfőkapitány elismeréseket adott át a szolgálatukat kiemelkedően ellátó polgárőröknek.
A közterület-felügyelet csoportvezetője segítette a rendőrök munkáját egy betöréses lopás miatt indult nyomozásban Békéscsabán. A gyanúsítottakat a rendőrök elfogták.
Rendőrségi beszámoló, kiemelt beruházások, költségvetés – a megyegyűlés fő napirendjei.
Békés a bűnügyileg legkevésbé fertőzött megyék közé tartozik, a megyei rendőr-főkapitányság felderítési mutatói tovább javultak 2016-ban - értékelte a múlt évet Polyák Zsolt dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője csütörtökön Békéscsabán.
Békés megyei rendőrök is részt vesznek a magyar-szerb határszakasz ellenőrzésében a karácsonyi ünnepnapokon. A családjuktól távol lévő rendőröknek a megyei rendőrfőkapitány személyesen mondott köszönetet.
A bűnmegelőzés hasznosságáról, lehetőségeiről és társadalmi elfogadottságáról beszélt Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) elnöke a Kisebb települések nagyobb biztonságban - Négy megye összefogása a falvakban élőkért elnevezésű program záró rendezvényén, szerdán Békéscsabán.
Csökkenő bűncselekményszám, javuló nyomozáseredményesség – röviden és kellőképpen tömören így határozható meg a 2015-ös esztendő például a Békés megyei főkapitányság tevékenységének szemszögéből. Az elért eredmények is fontosak, az azonban még hangsúlyosabb, hogy egészen pontosan ki az a személy, akinek a kezében összefutnak a szálak?
A Gyulán megrendezett országos döntőn egyéniben Somogy és Vas, csapatban pedig Somogy megye diákjai nyújtották a legjobb teljesítményt - írja a police.hu.
Állománygyűlés és ünnepi műsor az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékének tiszteletére a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft