"DR. TÓTH LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
Gasztronómiai napot tartottak a hazai judo prominensei szombaton a CsabaParkban. A program kora délelőtti, vendégváró etapjában, előételként hagymás vér került terítékre. Majd az intézmény böllérei behoztak egy közel kétmázsás hízót (majd többet), amit egy látvány disznóvágás keretében az ebédidőig feldolgoztak, miközben csak jöttek-jöttek az olimpikonok, a világ- és Európa-bajnokok és persze sokan mások. A házigazda szerepét most is, mint két éve, Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE mestere és judokái látták el.
A program kora délelőtti, vendégváró etapjában, előételként hagymás vér került terítékre. Majd az intézmény böllérei behoztak egy közel kétmázsás hízót (majd többet), amit egy látvány disznóvágás keretében az ebédidőig feldolgoztak, miközben csak jöttek-jöttek az olimpikonok, a világ- és Európa-bajnokok és persze sokan mások. A házigazda szerepét most is, mint két éve, Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE mestere és judokái látták el.
Gasztronómiai napot tartottak a hazai judo prominensei a minap a CsabaParkban. A jellegzetes csabaias ebéddel egybekötött kolbásztöltésen részt vettek a Magy Judo Szövetség (MJSZ) vezetőségi tagjai, japán nagymesterek, válogatottak, városi képviselők, a térség polgármesterei. A házigazda szerepét pedig Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE mestere és judokái látták el.
Eddig 227 judoklub volt Magyarországon, a mai naptól fogva eggyel több működik – fogalmazott hétfőn köszöntőjében dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke. A gyulai Bay Zoltán Általános Iskola sportcsarnokában megrendezett telt házas avatón többek között nemzetközi és országos szaktekintélyek, polgármesterek, világ- és Európa bajnok valamint olimpikon judósok is megjelentek.
Eddig 227 judoklub volt Magyarországon, a mai naptól fogva eggyel több működik – fogalmazott hétfőn köszöntőjében dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke. A gyulai Bay Zoltán Általános iskola sportcsarnokában megrendezett teltházas avatón többek között nemzetközi és országos szaktekintélyek, polgármesterek, világ-, Európa bajnoki, valamint olimpikon judósok is megjelentek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft