"DROGCSEMPÉSZ" címkével ellátott hírek
Jogerősen hat és fél év börtönnel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy szerb és dél-afrikai kettős állampolgárságú férfit, aki csaknem 17 kilogramm marihuánát próbált Magyarországon keresztül Csehországba csempészni.
Jogerősen hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy albán férfit, aki 25 kilogramm marihuánát próbált Magyarországon keresztül Németországba csempészni.
Jogerősen nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy szerb férfit, aki több mint öt kilogramm marihuánát próbált Magyarországon keresztül Ausztriába csempészni 2016 tavaszán.
Izrael egyiptomi határán lelőttek egy izraeli drogcsempészt - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet hétfőn.
Több mint tizenhárom kiló marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén - közölte a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) péntek reggel az MTI-vel.
Megérkezett Sydneybe szombaton az Indonéziában drogcsempészet miatt kivégzett ausztrál állampolgárok holttestét és a hozzátartozóikat szállító repülőgép.
Egy indonéziai felsőbíróság elutasította hétfőn két halálra ítélt ausztrál heroincsempész fellebbezését az ellen, hogy Joko Widodo államfő nem adott nekik kegyelmet.
Fűszertartóba és gyufásdobozba rejtett bódítókat találtak két személygépjárműben.
Villanyvezetékkel, szellőztető rendszerrel, világítással felszerelt kisvasúti drogcsempészalagutat fedeztek fel az Egyesült Államok hatósági emberei a mexikói határnál.
Rendőrkézre került Costa Ricában egy magyar férfi, aki egy ottani kábítószercsempész bandának a főnöke, és aki mexikói légikisasszonyokat is felbérelt futárnak - adták hírül a közép-amerikai ország lapjai.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft