"DROGDÍLER" címkével ellátott hírek
Magyar és szlovák rendőrök közösen számoltak fel egy kábítószerrel kereskedő bűnözői csoportot - közölte a rendőrség az MTI-vel szerdán. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt több emberrel szemben folytat nyomozást.
Elfogtak három olasz férfit, akiknél kábítószert találtak, majd egy üzbég nőt és két másik olasz férfit, akik kábítószert árultak a fesztiválozóknak szerda este a Hajógyári-szigeten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.
Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök a fővárosban, egy társuk szökésben van - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság pénteken.
Pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt emeltek vádat egy 49 éves békéscsabai férfi és 13 társa ellen, akik drogok forgalmazásával foglalkozó hálózatot működtetek Kecskeméten és környékén - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóreferense pénteken az MTI-t.
Kábítószer értékesítése közben ütöttek rajta egy díleren a rendőrök Szegeden – tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.
Kábítószer-terjesztőt fogtak el a rendőrök Sajószentpéteren - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t pénteken.
A 30 éves férfi lakásában nagy mennyiségű, különböző fajtájú kábítószert találtak Nyíregyházán.
Diákok lettek rosszul kábítószertől Nyíregyházán; a rendőrség elfogta a nekik rendszeresen kábító hatású anyagokat értékesítő dílereket - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
Kábítószer átadása közben értek tetten két terjesztőt a csongrádi rendőrök a Körös-torokban.
Két drogdílert fogtak el a Terrorelhárítási Központ (TEK) fegyvereseinek segítségével csütörtökön Kecskeméten - közölte a rendőrség a honlapján pénteken.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó